facebook
twitter

Спорт

Джени Суши поиска ново наказание за Пулев

1 286
 Ютюб

Репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши, поиска наказанието на Кубрат Пулев за целувката с нея да бъде удължено, като този път причината е интервю на неговия промоутър Боб Аръм. Спортната комисия на Калифорния отне лиценза на българина за 6 месеца и го задължи да посещава курс за превенция на сексуалния тормоз, преди да му го върне. Следващото заседание на комисията е на 22 юли.

Наскоро в интервю за iFL TV Аръм обяви, че в случая изобщо не може да се говори за сексуален тормоз и че Суши се е държала като "полугадже" на Пулев. Той нарече решението на комисията "лудост", а точно тези негови думи доведоха до новите искания на Равало и нейната адвокатка Глория Олред.

"Аръм каза лъжливи твърдения за г-ца Равало - че се е "занасяла" с Пулев, че е действала като негово "полугадже". Неговите твърдения показват, че той и Пулев не приемат препоръките на комисията да спрат да обвиняват г-ца Равало. Той критикува и комисията за това, че прати Пулев на курс за сексуален тормоз. Те не поемат никаква отговорност за действията на Пулев. Аръм нарече искането на комисията "лудост" и "възмутително". Неговите думи показват пълна липса на разкаяние. Във връзка с всичко това г-ца Равало иска от комисията удължаване на наказанието на Пулев, както и санкция за Боб Аръм, който също може да загуби лиценза си да организира мачове", каза Олред, която поиска Аръм да се яви заедно с Пулев на следващото заседание на комисията на 22 юли.

Суши също обяви, че 87-годишният промоутър разпространява лъжи, които се "отразяват на репутацията й като репортер". "Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев е жертва. Кубрат Пулев не е жертва", каза още тя. 

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МВР обеща да праща журналисти на обучение в Турция
Най-новата дата за Джошуа - Пулев: 12 декември

01.09.2020

93
С ъперкът-мълния Поветкин прати Уайт при лекарите

23.08.2020

6481 10

Коментари

Сгугню
снимка на Сгугню

Бе ясно е, че Пулев не е жертва, ама и Суши не е чак дотам жертва, докъдето се опитва да се изкара.

И все пак, в нейна полза може да се посочи, че не заведе дело за обезщетение, т.е. засега не се изявява като типична златотърсачка покрай случая.

А за интервюто на Аръм трябва да бъде гонен Аръм, защо Пулев трябва да бъде наказван за нечии чужди думи?

Влез или се регистрирай за да коментираш