Quantcast

Медия без
политическа реклама

Член на Изпълкома: Лечков отговаря само за националите

20 Ноем. 2019
Илияна Кирилова
Венцеслав Стефанов

Членът на Изпълкома на БФС в оставка Венцеслав Стефанов продължи с нападките към първия вицепрезидент Йордан Лечков, който оспорва избора на Михаил Касабов за и.д. президент и иска на свой ред да заеме поста.

"Според решението, което взехме на последния Изпълком, за временно изпълняващ длъжността беше определен Михаил Касабов. Решението беше взето от всички, без изключение, включително от Йордан Лечков. Всички се подписахме. Ако той не се е подписал, това говори много лошо за него. Лечков не казва истината. Не знам защо прави така, че да изостри обстановката, вместо да върви нормално, да се подготви конгресът, да завърши първенството. Лечков не е човекът, който ще определя съдбата. Той е определен да отговаря за националния отбор и виждате на какво дередже е националният отбор", коментира Стефанов пред bTV.

След това в свой стил отхвърли няколко варианта за президент на БФС: "Емил Костадинов е кротък човек, той не страда от болни амбиции. Би ставал за президент, но не обича да се навежда. Любо Пенев е добро момче, играе хубав тенис, разбира от футбол, но тук трябва голямо чувство за отговорност. Това са 600-700 клуба. Не е само да седнеш и "Знаеш ли тук, ляво, дясно". Бербатов много отгоре гледа на всичко. Той е голямата работа."

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?