facebook
twitter

Спорт

БФС санкционира с 9000 лв. "пом.-треньора" Л. Пенев

58
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Любослав Пенев

Гневното слово на Любослав Пенев срещу БФС и съдиите на мача с "Черно море" (0:2) му донесе глоба общо за 9000 лв. Решението на Дисциплинарната комисия след сигнал на комисия "Етика и феърплей" е извънредно, тъй като следващото редовно заседание ще е в петък.

Глобата от 5000 лв. е за нанесени обиди към ръководството на БФС, а от 4000 лв. за унизителни и обидни изказвания по адрес на футболните съдии. Ето и част от словоизлиянията, донесли санкцията на Пенев: "Михайлов казва, че футболът бил на едно добро ниво. Той не гледа мачове, даже по телевизията. Неговата идея е да пътува по чужбина, напред-назад, евентуално да отиде на някой мач, както и тия около него... Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно такива с дансинг и така... Футболният съюз e една лъскава ябълка, но е изгнила отвътре. Изгнила от какво? От алкохол, от екстри, но не и от футбол. Това ще приключи зле... Това нещо няма да свърши добре... Ние сами трябва да изчистим тази тиня..."

В решението на Дисциплинарната комисия Любослав Пенев е посочен като пом.-треньор на "ЦСКА-София". Той явно е записан в тимовия лист така, тъй като клубът още не е прекратил договора с предишния наставник Нестор Ел Маестро.

Все още няма коментари

Още

Бразилец заздрави най-проблемния пост в "ЦСКА-София"

22.03.2019

341
Рефер бе изхвърлен от съдийството заради мач от Втора лига

21.03.2019

68
Балъков: "Лудогорец" и "ЦСКА-София" ще определят шампиона

21.03.2019

282 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×