facebook
twitter

Спорт

БФС бе сезиран за цирковете във "Верея"

148
Верея
Небойша Лекич

Сърбинът Небойша Лекич, досегашен треньор на "Верея", е сезирал БФС заради невъзможността да изпълнява трудовите си ангажименти. Той бе сменен от ръководството на старозагорския клуб, след като футболистите се обявиха срещу него и отказаха да излязат в контрола срещу "Ботев" (Гълъбово).

Договорът на Лекич обаче още не е прекратен. Заради това той идва чинно на тренировки, но частни гардове не го допускат до заниманията. Те пък вече се водят от досегашния наставник на "Ботев" (Гълъбово) Людмил Киров. Той обаче не е представен официално именно поради липсата на споразумение за разтрогване с Лекич.

Вчера сърбинът, който зае поста преди месец, срещна отказ и при опита си да се качи на клубния автобус, който замина за гостуването срещу "Лудогорец".

Към момента няма коментар за нелепата ситуация от страна на управата на "Верея". Собственикът на клуба Галин Михайлов единствено бе коментирал в началото на седмицата, че Киров е новият треньор. Той обаче няма да води официално тима на двубоя в Разград, тъй като неуредиците не са изяснени.

Ключови думи:

футбол, Верея, БФС
Все още няма коментари

Още

"Верея" оправда подозрителните мачове със слабия си отбор

20.02.2019

73
БФС санкционира с 9000 лв. "пом.-треньора" Л. Пенев

20.02.2019

33
БФС глоби Любослав Пенев с 9000 лв.

19.02.2019

1173 14

Влез или се регистрирай за да коментираш

×