facebook
twitter

Спорт

В "Берое" наложиха глоби за двете загуби

69
BEROE.BG
Валентин Грудев

Напрежението в "Берое" се покачи след втората поредна шампионатна загуба - с 0:1 от "Черно море", след която старозагорци отстъпиха на 5-о място. Слабото представяне на отбора провокира спортния директор Валентин Грудев да заяви, че у някои от футболистите липсва желание за игра. Той допълни, че на тима ще бъдат наложени глоби.

"Основното е липсата на желание, това виждам аз. В някои от футболистите не видях желание и себераздаване, за да обърнем мача. Липсваше амбицията и себеотрицанието. Когато го няма това, трудно се получават нещата... Ако нямат желание, ще бъде направено така, че или да си го върнат, или да си ходят. Без желание няма как треньорът да говори за тактика и схеми. Футболистите на "Берое" трябва да проумеят, че имат качества. Ще има санкции... . Който не му се играе за "Берое", да хваща пътя и да си заминава", каза Грудев.

Треньорът на "Берое" Александър Томаш пък заговори за страх у играчите си. "В нашия отбор видях страх да играеш футбол... Не може да играеш със страх... Много сериозни разговори ще проведа с някои хора. Видях хора, които са крайно незаинтересовани в определени ситуации, апатични, а когато си апатичен, това се вижда", възмути се той.

Ключови думи:

Берое
Все още няма коментари

Още

Бербатов е все по-далеч от "Берое"
Треньорът на "Берое" хареса само 18 минути игра
"Левски" започна "побългаряването" с Райнов

06.02.2019

175

Влез или се регистрирай за да коментираш