Медия без
политическа реклама

Издирват малкия Сашко вече е в София и Радомир

16 Ноем. 2022

Безрезултатно премина издирването на малкия Александър и през тази нощ. 12-годишното дете от Перник, което има аутизъм, изчезна в петък и оттогава полиция, доброволци и близки не спират да го търсят вече пето денонощие. Вече се претърсват не само Перник и горите около града, а и крайни западни квартали на София, а също и в Радомир.

През изминалата нощ доброволци претърсваха града, като се включиха и хора от други градове, съобщи БНТ. Един от тези доброволци е Ина Календерова, която е дошла от Благоевград.

"Обходили сме почти целия район на Перник. Обхождаме и Радомир и се надяваме това да продължи докато не се намери детето и ние ще продължим усилено да го правим. За съжаление без резултат, но се надяваме, че полицейските органи си вършат усилено работата точно в района, където е загубено детето. За съжаление нашите екипи от доброволци не са допускани дотам, понеже има термокамери, кучета и хората се опитват максимално да са полезни един на друг", заяви доброволката.

В издирването на момчето са включени кучета, хеликоптер и термокамери. От полицията проверяват всеки постъпил сигнал, но от детето. От прокуратурата пък заявиха, че няма доказателства за извършено престъпление срещу момчето.

Вчера от МВР обявиха, че издирването на Александър ще продължи докато детето не бъде намерено.

Издирването на 12-годишния Александър в Перник ще продължи, докато детето не бъде намерено. Това казаха пред "Сега" от МВР в града. Днес - на петия ден от изчезването на момчето, се очаква в операцията да се включат дори повече сили, отколкото вчера.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата