facebook
twitter

Горещи новини

Върнаха лиценза на Кубрат Пулев за САЩ

1502
Ютюб

Спортната комисия в Калифорния върна лиценза на Кубрат Пулев за САЩ. Боксьорът бе наказан за целувката с репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши. Пулев премина два курса срещу сексуален тормоз, а първоначалното му наказание бе до септември, като освен това трябваше да плати и $2500 глоба.

На заседание в Сан Диего членовете на комисията гласуваха единодушно да му бъде върнат лицензът. Така той вече има право да се боксира на територията на щата. Лицензът бе върнат под условие, че ако отново извърши подобно нарушение, Пулев ще получи доживотно наказание.

Българинът присъства на заседанието и се извини за пореден път за постъпката си.

"Трябва да кажа, че още веднъж се извинявам за целувката. Много съжалявам. Искам да помоля г-ца Равало за прошка, защото беше моя грешка. Минах през много уроци и имах много време да осмисля грешката си. Знаех, че е грешка още докато го правя, но сега съм сигурен, че е грешка и няма да се повтори никога повече. Преминах през курса, учителят ми обясняваше нещата, гледах много филми, които бяха лесни за разбиране", каза боксьорът, който обяви, че е готов да участва в кампании за защита на жените.

Равало и адвокатът ѝ Глория Олред поискаха допълнително наказание за Пулев заради интервю на промоутъра му Боб Аръм, който нарече целия случай "пълна лудост", но членовете на комисията отхвърлиха това искане и върнаха лиценза на Пулев. Вероятно следващият мач на българина ще е през септември.

8

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

AIBA спря разследването срещу двама, но не и срещу Груева

21.08.2019

58
Пулев: Фюри се уплаши и отказа да се бием

21.08.2019

27
Боксьорките ни тръгват за титла на Евро`19

20.08.2019

16

Коментари

сталкер пустиняк

Преминах през курса, учителят ми обясняваше нещата, гледах много филми, които бяха лесни за разбиране",

 

Имах си хас да е нещо от квантовата физика. Тия неща са съобразени с нивото на един десетгодишен малчуган. Ама е жалка картинка, как се гърчи и извинява. А какви хвалби бяха за неговото мъжко поведение...

Stern

А какво стана с иска на пачата за $600 бона?

Solace

Е, и?

маркос

 

 

 

                        Как си отдъхнах. Също както когато Скатов покори поредният 7-8 хилядник. Ликуй народе !!!

Диагностик
Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Е, не. Трябва да си на %, щом и за Пулев каниш в пик. 😂

Sapienti_sat

Там им е приемната. Пък този е нещо като "викач". Държат го пред входа и му плащат за всеки завлечен клиент.

Предводител на ...

😁 Представих си го картинно.

Впрочем кризата в жанра е страшна. Едно време цяла кохорта имаше, а Ракитата като достоен центурион бухаше по сто поста от 9 до 17 в делнични дни. А сега ...

Влез или се регистрирай за да коментираш

×