facebook
twitter

Горещи новини

Турция е задържала над 350 нелегални имигранти

420
ЕПА/БГНЕС

Поне 357 нелегални имигранти за били задържани в Турция, съобщи Анадолската агенция, цитирайки източник от службите за сигурност. В южната провинция Хатай 111 мигранти, които нелегално са влезли в страната са били задържани в близост до границата със Сирия. В северната провинция Одрин, която граничи с България и Гърция, жандармерията е задържала 234 мигранти. В Родосто, друга северна провинция полицията е задържала 12 нелегални мигранти – афганистанци и пакистанци, по време на редовен патрул. Всички задържани мигранти са препратени към местните мигрантски служби. 

Турският президент заяви във вторник, че страната му няма да може сама да поеме нова потенциална вълна на миграция. "Изграждането на високи стени с бодлива тел не е начин да се предотврати незаконната миграция," заяви Реджеп Тайип Ердоган в Истанбул на 6-та министерска конференция на Будапещенския процес на миграция. Турция е похарчила над 37 милиарда долара от собствените си национални ресурси за подслоняването на бежанци, добави той, цитирайки данни на ООН.

Ключови думи:

Турция, имигранти
3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Ердоган: С-400 ще бъдат доставени на Турция през юли

16.06.2019

1534 9
Главен съветник на Ердоган: Шансовете ни за Фолксваген нарастват

14.06.2019

3607 53
Турция заплаши да отвърне на евентуални американски санкции заради С-400

14.06.2019

1547 10

Коментари

Soro

Слава богу, че ние не задържаме нелегални емигранти а ги пускаме !

inventus

А още дори не се е запролетило както трябва...Още малко като се постопли времето и ще тръгнат на север. Дано турците съумеят да изловят повечето от тях защото това което ще тръгне на пролет ще са най отчаяните джихадисти които до последният момент са били на бойното поле и са се борили и са се надявали нещата да се променят в тяхна полза. И ако това не стане ще си тръгнат от там много разярени. Господ да ни е на помощ ако успеят да се върнат!

гарван_грачи_грозно

"...357 нелегални имигранти ..."

"...111 мигранти..."

"...234 мигранти..."

"...12 нелегални мигранти – афганистанци и пакистанци..."

"... Всички задържани мигранти..."

.

Поне започнаха да си ги пишат по статийте "мигранти", а не "бежанци"!

Въпреки интензивността на мозъчната "промивка", мероприятието НЕ проработи!

Мандатът на този Европарламент завършва! Има вероятност в новият да бъдат избрани и хора, на кото им пука за коренното население на Европа и имат деца, за разлика от Макрон, Меркел, Ишиаса и Тириза!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×