facebook
twitter

Горещи новини

Рашидов: Защо приемаме София като салам?

"Спънат се и след това перката му е виновна. Ще гледат!", заяви той по повод ограничителите по "Граф Игнатиев"
1823
Илияна Кирилова

Тези избори ще са неприятни, защото тук станахме плац на черния пиар. Политиката е изразяване на позиция, защита на платформи, отстояване на теми. Зад това ще се появят много компромати, мръсотия. Това обяви пред bTV депутатът и бивш министър на културата Вежди Рашидов по повод предстоящите местни избори.

Защо приемаме София като някакъв салам, който сега ще видим кой ще го яде, запита реторично Рашидов. "София е жив организъм. Защо гледаме на нея като на една говорилня, която да обсебим? Живеем в този град", каза той, цитиран от news.bg

В коментар за кандидатите за кмет на София Вежди Рашидов обясни, че смисълът на нещата е да създават, да изграждат. "Манолова е активен човек, винаги съм имал симпатии. Фандъкова се доказа", коментира той. 

Запитан за Ларгото, което малко след откриването си протече и плочките бяха счупени, той отговори: "Ми ходят по тях, бе, пак има счупени. То е за ходене, не за скачане. Проектът не е сбъркан. Около стъклата има улеи, където да изтича водата, не е място, където да мине камионът, събиращ снега", обобщи той.

Относно критиките към ремонта на столичната улица "Граф Игнатиев", който се проточи много, Рашидов нарече представителите на Спаси София: "тези момченца, които едно дърво не са посадили". По думите му: "Графа беше една кочина с една трамвайна линия, никога не е бил по-хубав от сега". "Спънат се и след това перката му е виновна. Ще гледат!", нареди на пешеходците депутатът от ГЕРБ.

18

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Паркингът на „Патриарха“ обедини граждани срещу общината
В милионна София безработните са само 13 хиляди

16.12.2019

ЙОАНА ПЕТРОВА

296
Успоредно с местните налози расте и кметският щат

16.12.2019

ДИЯН ИВАНОВ

513 1

Коментари

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Запитан за Ларгото, което малко след откриването си протече и плочките бяха счупени, той отговори: "Ми ходят по тях, бе, пак има счупени. То е за ходене, не за скачане. Проектът не е сбъркан. Около стъклата има улеи, където да изтича водата, не е място, където да мине камионът, събиращ снега",

 

 "Спънат се и след това перката му е виновна. Ще гледат!"

 

Веждичката по-добре да отиде да се напочива до изборите. 🚬

duch

И какво стана 

Трябва да си гледаме в краката след 30 години демокрация, а така мечтаехме да ВДИГНЕМ ОЧИ

https://www.youtube.com/watch?v=sTy51YZymXc

Sapienti_sat

😋👍

Augereau

***

Интервал

Депутат Вежди си има своите "културни" моменти. Поне се изясни как гледат на София представителите политическия ни "елит". Смея да уточня, че на салам е превърната цялата държава, която следва да бъде опапана. Разбираемо, не е ползвал за дълбокомислието друг вид колбас, че например за "суджук" още са пресни спомените. Предвид разбиранията му за естетика и функционалност, лъснали в изказването, саламът си е на място.
Но бахур можеше да използва... уж културен човек, а салам. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=qaWReH6xiXE

ИлияНиколов

Словоизлиянията на г-н Рашидов ми напомнят за оня герой на Чудомир(майстор Танко ), който построил плевня на свой съселянин и когато постройката се килнала към пътя, пишман-майсторът се сопнал:

" - Ми да беше я напълнил с плява, че да крепи! Аз к'во съм ти виновен, че не си пазиш стоката!"

Тринити

Веждичката дава акъл не случайно.Добре знае, че на четири уискита чиляк трябва да си гледа в краката, та да не се спъне.И от време на време да се оглежда за някой униформен, комуто да прехвърли керемидите.

Хулиган

А аз си мислех, че досега се гледаше като на суджук...

http://www.drago.info/index.php/2018/11/27/graf-ig...

Sapienti_sat

Прав е г-н Рашидов. Салам - колко е просташко. Ако погледнем на София през чаша отлежало уиски си е друго. Така трябва да се гледа! 🍹 Да не се ограничаваме в напитките. Но трезво не бива да се гледа София. Направо да ти се доповръща!

JollyRoger's

Точно така! Правилното е да бъде приемана като суджук! Към вискито, нали така? 🎃🎃🎃

Нафарфор

Беше редно и този да се изтропа. Ред и чин има тук, няма да го преварят я! 

Интервал

Не бих изключил и баналното, но ефективно самосиндикално натегачество. Все пак, бъднините на гербавата групировка вече не са толкова слънчеви и всеки се бори за слънчевото си местенце. Културно, разбира се.

blue_fish

Човек на изкуството да се изказва така за "перките"... Тъжно. Какво да говорим тогава за другите...

Sapienti_sat

Рашидов е доста несложен. Като събеседниците на г-н Борисов от прословутата картина "Прост разговаря с прости и се разбират" 🐒  🐒🐒🐒🐒🐒

Леля_Стойка_III

Епизод пореден от тъпотиите на Веждичката, едно време беше, вече е никой ...

nottheone

веждито не е глупак. той е само простак, който не крие, че знае къде да се закачи. мултигруп, кръга монтерей, лисугера, бацко войвода... ей на - сега и майчето фали.

Миряна Б.

Като си спомня как се слагаше на Георги Джагаров, благ човек и голям поет.С памук му вадеше душата, докато не постигна своето.И на мен се слагаше, а сега ме гледа някъде от къде Сириус. Алчните му кунки са пълни с пешове на висши бацевисти.

Предводител на ...

Ми ходят по тях, бе, пак има счупени. То е за ходене, не за скачане

Един от АПИ веднъж ми каза "Ние правим чудни пътища, но колите ги развалят".

 

Веждичката не трябва да бъде питан по ТВ за плочките на ларгото, а в следствието за едни 16 (шестнадесет) милиона (милиона!), изхарчени за реставрация там. При положение, че такава очевадно няма, а консервацията е мегакалпава.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×