facebook
twitter

Горещи новини

Президентът открива в НСА конференция "Спортът, децата и бъдещето"

259
НСА

Президентът Румен Радев ще открие конференция на тема "Спортът, децата и бъдещето" с участието на водещи експерти в областта на медицината, психологията, педагогиката, физическото възпитание. Началото е насрочено за 10:00 ч. днес в ректората на НСА "Васил Левски" в Студентски град, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

По време на форума Радев ще обяви началото на своя нова инициатива, която да насърчи физическата активност и практикуването на спорт за подобряване на здравето, развитието на двигателните умения и социалното общуване при децата и младите хора.

В рамките на конференцията лекторите ще представят информация за здравния статус и физическата дееспособност на младежите у нас. Ще бъдат обсъдени начините за стимулиране на физическата активност, както и противодействието на агресията в училище, на зависимостите и обездвижването сред децата.

Кръглата маса се организира от обществения съвет "Физическо възпитание и спорт" към президента и е под егидата на държавния глава.

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Германия: САЩ, Китай и Русия правят света по-опасен

15.02.2020

1788 9
За някои недъзи в българския футбол

08.02.2020

ДЕЛЯН КЮЧУКОВ

2505 2
Президентът за указа за Гешев: Не съм човек, който протака

19.11.2019

Обновена

3084 37

Коментари

nottheone

ся, преди да се упражняваме върху клавиатурите, дайте да уточним - радев цру ли го избра, или решетников, или и двете са верни?

майор

Не ги обърквай, де.

Маран-чо, сега с Ц изотзад, знае най-добре - когато както трябва ?

Влез или се регистрирай за да коментираш