Quantcast
Мутри потрошиха столично заведение (видео) | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

Мутри потрошиха столично заведение (видео)

След намеса на премиера МВР започна с арести на замесените и обеща да не допусне връщането на "отминали времена"
18330
Novini.bg

Полицията е арестувала поръчителя на атаката в столично заведение от вчера вечерта. Става въпрос за съдружник на собственика на "Бесо", съобщи шефът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев. Според него двамата са съдружници в строителна фирма и са имали неуредени отношения. Според Хаджиев мутрите, които потрошиха заведението, ще бъдат задържани до края на деня.

Държавата няма да допусне да се завърнат едни отминали времена, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов пред медиите в Министерския съвет във връзка със снощния вандализъм посред бял ден в столицата. "През 2019 г. такова нещо е недопустимо", обобщи той.

Полицията се е самосезирала по медийни публикации да установи извършителите на вандалските действия в столично заведение снощи, съобщи Ивайло Иванов. По думите му никой не е подавал сигнал за случилото се в заведението. Лично той е запознал със ситуацията премиера и главния прокурор, след което премиерът е разпоредил да се предприемат всички действия, за да се установят причините за извършване на това.

Към момента са установени трима от общо шестимата души, чупили обзавеждането на заведението, задържан е един от тях, както е задържан и един от собствениците на заведението. До края на деня ще има повдигнати обвинения, обясни още главният секретар.

След първоначалните действия Ивайло Иванов е докладвал на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Сотир Цацаров. "И поръчителите и извършителите ще понесат своите последствия", категоричен беше главният секретар на МВР.  

Вчера, около 18 часа, група мъже нахълта в популярното заведение "Бесо" на бул. "Тодор Каблешков" и започнава да блъска и чупи маси. Пред очите на посетителите те са забили нож в една от масите, разпорвали са столове и са отправяли заплахи към собственика на заведението.

Мутрите са крещели: "Шефът на заведението да се обади на когото трябва, за да се разберат".

"Полицията и прокуратурата не могат да се месят в такива финансови и бизнес дела, но категорично този вандалски акт трябва да бъде осъден и трябва да ви кажа, че ние от вечерта работим активно. В момента колегите извъшват оперативно-издирвателни мероприятия, заедно с колегите от Главната дирекция. Така или иначе, аз съм убеден, че извършителите на това нападение ще бъдат установени и задържани", каза ст.комисар Хаджиев.

Той добави, че при атаката вчера не е бил подаден сигнал на спешния телефон 112. Собственикът на потрошеното заведение трябваше да коментира пред bTV, но все още се намирал в СДВР и затова няма коментар от него.

35

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Автомобил на НСО е претърпял инцидент на магистрала "Тракия"

26.11.2020

Обновена

2351 15
МВР се самообгазява, самопрострелва, самоунижава
Работник загина на строеж в София

24.11.2020

Обновена

2824 7

Коментари

Страници

сталкер пустиняк

Ето запис от камерата

https://www.vesti.bg/bulgaria/myzhe-potroshiha-zavedenie-pred-klienti-6098562

 

Преди 1-2 дни бъдещият главен прокурор рече, че имало само битова престъпност. 

Това, че мутрите не са си отивали, а се активизираха отново покрай управлението на герберастите, явно не му прави впечатление. 

 

 

Пред NOVA собственикът Емил Лазаров  заяви, че знае кой е изпратил групата, но ще каже само на органите на реда. Той добави, че се страхува за живота си. „Няма нещо незаконно. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема охрана. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, каза още той.

JollyRoger's

Ало, Гешев! Тези от конопаджиите ли са, или от другите с прекършен гръбнак? Где го Младенчо? Във ваканция ли е?

Стоф

Мутрите изчезнаха само при правтелството на Иван Костов. Което потвърждава - другите партии и правителства са едно и също. Деривати на престъпната бкп/бсп. 

JollyRoger's

Ъхъм, точно при Ваню изчезнаха, еле пък СИК. И Мултигруп изчезна тогава, и “Олимп“...??

Тъмно пиво

Не само мутрите! При Костов и хидроинженерите се бяха покрили в на кучето географията.

JollyRoger's

Особено за язовир Доспат... 

сталкер пустиняк

За мултаците си беше така. И. Костов ги натисна, та бяха решили да се изнасят в Македония. 

Ето какво разправя башата на И. Павлов. Наясно си, че е пристрастен и не харесва Костов, така че прави си сметката. 

 

Не съм чул Иван Костов да поставя въпроси и да определя сума, която да получи от Илия или от фирмата, но поведението му като министър-председател беше такова, че човек може да помисли и това. Натискът, който упражняваше върху нашата фирма дали не се криеше в това да получи нещо... Изпращаше ни проверки. Изпращаше ни чрез министър Бонев такива проверки, които бяха смешни даже. Полицаи с качулки обръщат чекмеджета, вземат документи. И от тях никакво нарушение не разкриха. 
Все пак може Митко да знае повече неща от мен, аз съм бил вътре в нещата, но не съм чул някой от сътрудниците на Костов да идва и да казва: “Абе дай тука един милион лева!” Но от поведението на Костов, малтретирането и натискането на групировката, може да са се криели такива неща. 


 

LPetrov

Не лъжи,жалко тролче - най голямата власт на мутрите беше по времето на драгалевския ром,когато покарй криминалната му приватизация си изпраха парите! 

SergElias
снимка на SergElias

От дъвкането на таза мантра "за криминалната му приватизация" що ченета сменихте за 18 години, а още барем толкова ще му дирите на Костов "заграбените милярди".

Прабулгар

Мутренският рай беше по Виденовото време! Тогава СИК, ВИС и разните регионални борчета и гребчета си правеха каквото пожелаят с благословията на властта. Помним, че по-късно Майчето беше амбразурен адвокат на дупнишките Галеви и им беше отървала кожата. Сега, когато ни управляват мутри е съвсем нормално тези времена да се завърнат шеметно с малко по-рафинирана схема, но със същия резултат, че и отгоре.

de_Ruyter

Значи, собственик на заведението е, внимание, барабани, туш- Емо Негъра  ?

 

Какво имаме като обстановка и ситуация?!... същото като спора за паркинга в Слънчев бряг преди години... 

Това са на Баце инвеститорите- мутри инвестират в услуги и чакарака, а други мутри извършват прехвърляне на собствеността- един вид, увеличават положителните икономически параметри с които Баце по късно ще се похвали във фейсбука си... 

За да може после кохортата гербери с регистрации по форумите да се юрнат с "да живей, да пребъде бащицата" 

?

 

JollyRoger's

Коя е таз светла инвеститорска личност, Емо Негъра?

Аз де

А бе...коя!

Една от тези...

Дето за нея бронебойни патрони няма открити, няма открити...

Да ме прости Вапцара...

Мутри маризят мутри...

От всичко това страдат само обикновените посетители, отишли там да изпият една бира.

PlaNed
снимка на PlaNed

Собственикът на лъскавия бар „Бесо“ Емо Негъра е сред заможните бизнесмени в София. Мъжът, който дължи прозвището си на смуглата си кожа, развива бизнес със строителство, авиоуслуги и отдаване под наем на офис помещения. Лазаров притежава собствен хеликоптер, който управлява сам.

 

https://lupa.bg/news/parvo-v-lupabg-mutrenskiya-ekshan-v-bdquobesoldquo-zaradi-nadpisana-smetka_18608news.html

Когато в посочения източник стигнах до:

Пияните купонджии отправяли и сексуални закани към Емануил Лазаров – Емо Негъра, но накрая си тръгнали, след като платили сметката.

щях да се разплача от умиление...

В мрежата има много за Негъра и "баджанака му" Крум Савов

аман бе

"...От всичко това страдат само обикновените посетители, отишли там да изпият една бира."

Страдат, защото са късопаметни. Беше ли им казано "Ако видите да влизат добре облечени бизнесмени....."?

Беше. Е, какво са се уфлянквали, а не са си плюли на петите? Или си мислАт, че на "добре облечените бизнесмени" времето е минАло?

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...само бухалки липсват за да е пълна картинката и да се подмладим с 20-тина години...

Johnny2965

Голям праз! За 30 години преход цяло поколение бе възпитано, че е по-лесно и по-безнаказано да рекетираш, отколкото сам да заработиш парите си.

seyko

Прокурор Гешев, кажи си думата, за записа?

Доси

Ма как ловко изпотрошиха заведението а?

Дето се вика - ГЕРБ - видими резултати! 

wh67

Сапуна  сме  го  испуснали  преди  30  години, сега  деПУТАтите   ако  мислят   за  народа  да  препишат   закона   на  Тексас   за носене  и  ползване  на  оръжието, това  ще  им  охлади  главите  на  МУТРИТЕ,  ще  вкара  ред  у  нас  и  хората  ще  се  почустват  по  добре.

Ако  така  я  караме   до  20-30  години  ще  станем  Турска  провинция  като Крим. 

 

rorik

Ама че наглост. 

Мислят си че командват в държавата. 

First Strike

Мутрите са крещели: "Шефът на заведението да се обади на когото трябва, за да се разберат".

Те командват. Шеф на държавата е техният шеф. Всички се отчитат на Него. Затова компании като VW ни подминават като малка гара. 

Недоверчив

От района съм. Заведението е приятно, но клиентелата е отвратителна амалгама от мамини синчета, футболистчета, наркомани и батки. Така че няма нищо чудно в случката. Прости пияни и дрогирани момчета, на които мозъците могат да се съберат в чаена лъжичка...

az_ti
First Strike, ако си мислиш, че шеф на която и да е държава има нужда да праща мутри, че да плаши помисли пак ;) НАП, икономическа полиция, криминална полиция и т.н. ако ти говорят нещо може и да се досетиш колко по-страшни са от 2 маси и 3 сепарета
First Strike

Подходът към всеки клиент е индивидуален, защото "клиентите са ни скъпи". И това тук не е "която и да е държава", а е Боколандия. 

First Strike

Има записи и свидетели. До довечера всичките тия спокойно може да са зад решетки. Щ бъдат ли?

Седем с един...

Ще, ще! Ето шефът на софийската полиция рече, че един вече са го окошарили, а по другите "работят". Начи, докато се "наработят", до довечера може да има още един задържан...за двайсчетири часа. И в други ден ще ги пуснат щото са добри момчета, нямат криминални досиета, били са отличници в основното училище, грижат се за болни родители, внасят своята лепта за просперитета на страната, съвестни граждани, които няма да забегнат в странство и т.н., накратко, се наши момчета...

Звън®
снимка на Звън®

От камерите се вижда, че поне 15 минути безчинстват, а никой не е извикал полиция. 

First Strike

Държавата няма да допусне да се завърнат едни отминали времена, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов пред медиите в Министерския съвет във връзка със снощния вандализъм посред бял ден в столицата. "През 2019 г. такова нещо е недопустимо", обобщи той.

Тоя дали е виждал шефа си на живо?

 

https://static.dir.bg/uploads/images/2019/03/25/1691910/384x216.jpg

JollyRoger's

Щом Той се е разпоредил, сичко ще е шес...???

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш