Медия без
политическа реклама

Фандъкова не е решила дали ще се кандидатира за нов мандат

07 Апр. 2019
Илияна Кирилова

Йорданка Фандъкова обяви, че още не е решила дали ще се кандидатира за четвърти мандат като кмет на София, обяви тя пред Нова тв.

"Не съм от политиците, които не слизат от колата, моите обувки най-често са кални. Наистина управлявам най-големия град и това е огромна отговорност. Имало е много моменти, когато съм се чувствала оскърбена и ядосана. Това е най-вече, когато прочета или чуя лъжа, защото е трудно да опровергавам. Когато се оправдаваш, остава у хората чувството за някаква далавера", разкри Йорданка Фандъкова.

Относно скандала "Артекс" Фандъкова заяви, че няма поправка "Артекс" и това вече трябва да е станало категорично ясно. "Имам си жилище, то е придобито като обезщетение. Стига ми. Никога не съм водила подобни разговори", коментира столичният кмет имотното си състояние.

Фандъкова коментира, че знае за заплахите към главния архитект Здравко Здравков. "Той сподели за есемеси. Фигурата му е такава, да бъде подложен на натиск от всички страни. Няма навика да се оплаква и не ми се е оплаквал. Аз не съм получавала, вероятно защото всеки вече знае, че категорично не се поддавам на натиск", обясни тя.

Попитана за ремонта на "Граф Игнатиев" Фандъкова коментира, че ще направи всичко възможно, за да може хората да харесат промените.

"Вярвам, че ремонтът ще бъде харесан. След като са отстранени всички забележки, се надявам това да бъде една достойна улица за центъра на София", заяви тя.

Още по темата