facebook
twitter

Горещи новини

Депутатът от БСП Красимир Янков поиска оставката на Нинова

1843
СНИМКА : ИЛИЯНА КИРИЛОВА

„Предстоящите вътрешни избори в БСП ще са интересни не само за членовете на партията, но и за тези, които симпатизират на столетницата. Те са интересни за всички, защото от това дали БСП ще продължи с това ръководство, или ще направи смяна, зависи дали партията ще бъде алтернатива и ще свали Борисов от власт. Вървейки по сегашния път, със същото ръководство, виждате, че резултатите са такива. Ние губим усещането на българските граждани, че можем да бъдем алтернатива. Според мен това ръководство трябва да се оттегли”. Това заяви в студиото на „Плюс-Минус по Нова тв Красимир Янков от „БСП за България”.

„Разчитам, че всички, които са загрижени за бъдещето на БСП, ще бъдат обективни според фактите. Предстоят ни следващите парламентарни избори. Очакванията към БСП е да бъде алтернатива на ГЕРБ и да свали Борисов от власт”, каза още Янков. 

 

Янков посочи, че ако БСП е обединена и използва целия капацитет на своята експертиза и на хората, които има, тогава може да бъде първа политическа сила. „Трябва да се спре с разделението в партията. Вътрешната опозиция е термин, наложен в публичното пространство от това ръководство и персонално от Корнелия Нинова. В БСП няма опозиция на политиките и идейната платформа”, коментира той.

„Резултатите от последните местни избори показват, че най-силните резултати в подкрепа на БСП в няколко области са около 20-22%. В повечето обаче тя е между 11 и 14 на сто. Затова казвам да гледаме фактите и да сме загрижени за бъдещето на БСП. Отминалите избори могат да бъдат зачетени като успех и това е добрата новина. Но от друга страна е под очакванията на много от хората, които търсят алтернатива на това управление на Бойко Борисов”, допълни Красимир Янков.

Социалистът коментира и бюджетите за 2020 г. „В тях нямаме нищо ново. Продължава да има липса на справедливост и солидарност. Няма никакви реформи”, посочи Янков.

В неделя на "Позитано" 20 ще има национален съвет на левицата, на който се очаква група влиятелни членове на БСП да внесат проект за решение за смяна на Нинова.

27

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Нинова ще закрива паралелната държава на Борисов

26.09.2020

Обновена

ТАНЯ ПЕТКОВА

3423 49
Ден 78: Протестът се премести при централата на ДПС

24.09.2020

Обновена

3395 30
В Русе протестираха срещу мръсния въздух

24.09.2020

222 5

Коментари

торбаЛан

Очакванията към БСП е да бъде алтернатива на ГЕРБ и да свали Борисов от власт”, каза още Янков. 

Тъй ли? И кой има такива очаквания?

Jordan_13 2

Г-да, вие нямате фигура, която да замести Нинова;))) Нямате харизматична фигура с водачески качества. Всички сте ми едни такива, безлични, там. Като от калъп извадени. Само Нинова за мен се откроява и донякъде Деница Златева, донякъде, но тя няма тази експлозивност.  И това със сигурност тепърва ще се види на терен, след като спечелилите ваши кметове по места се издънят;))) Затова гледайте на тези 20-22% като голям успех;))), защото след време, може да нямате и 10%;))) Това ви го думам сериозно. Тези 20% са като 60%, защото тежат. Това са гласове, не от циганските махали;))), т.е. това са гласове на качествени хора. Загубите ли ги в некви вътрешни преврати, не се надявай на нищо, мойто момче, влиятелю;)))  

Кара Колю

А бе, Джордане, Нинова нийе ли от еврейско колено?

Jordan_13 2

Виж сега, не мога да кажа, дали самата тя е еврейка или мъжът й или има неква жилка, но тя цялата българска политика е фрашкана с евреи. Аз не виждам там особено присъствие на Българи, освен като обслужващ персонал. Бахур Бахар (Бойко), Седеров (от Седер), то все са евреи човек. С една дума ние, немаме шанс, освен да ги противопоставяме едни на други. Бойко лошо направи, че майна Цветанов, той беше в час за лошото дето мислим на евриете, дет ни управляват. Ама нямаше шанс. Еврейската политическа игра е доста заплетена, щото евреите са навсякъде, там;))) Но, ако играеш, може и да спечелиш, ако не играеш, със сигурност ще загубиш, ахахахахахаххаа

rusi

Този главанак, заедно с Миков, Гергов, Станишев, Мерджанов, Кутев, Божинов и още няколко такива, които са станали противни на половин България, да се хванат подръчичка и да напуснат БСП. Нинова ако не ги изхвърли няма шанс да направи партията си по приемлива за хората.

Mladya hqsh
снимка на Mladya hqsh

Последното изречение е wishful thinking на дописника - Нинова не може да бъде сменена на Национален съвет.

Biberkov

В БКП, след като прецакаха няколко поколения българи, ги очаква епично и шумно сгромолясване.

Корнела сега пак ще излезе с лафа 'Другарееее, имаме в редиците предатели, ей сега ще ги видите като започнат да се изказват срещу мен и партията.'

И една голема , празна и силно гримирана крушовишка кратуна ще се изтъркаля в политическото небитие. А след нея и БКП.

Stоrmbringer

БКП", под чието ръководство народът възроди България

БКП получи властта на щиковете на чужда окупационна армия, изби минимум 30 000 българи без съд и присъда, оглавяви марионетно правителство, подчинено на чужда сила, установи тоталитарен режим, три пъти докара държавата до фалит и се опитала да ликвидира България, като я направи част от друга държава. Бахти възраждането!

K375

Пърпъле чоджум , много комплекси си понатрупал джанъм.

Дяд Омраз

Другарят Янков не е ли прочел тезисите на другарката Нинова, че изборите бяха един голям успех за БСП???

Mladya hqsh
снимка на Mladya hqsh

Деде, тури очилата. Те това казва другарят ти Янков:

Отминалите избори могат да бъдат зачетени като успех

принцеса Даяна

"Нинова нийе ли от еврейско колено?"

*

Нинова нийе като др. Станишев от еврейско, a от крушовишко колено. Но явно е обещала някои услуги като оная другарка крадяща кремчета от шоповете и така вреди момчето си в най-яката еврейска банка в САЩ.

Нашенец

Нинова, ако се заинати, няма кой да я смени, защото уставът е така направен- избор отдолу нагоре. А социалистите си вярват на "лидера".  Това означава, че ако се заинати, "партията" ще се свие като СДС и скоро няма да е факторът, който лъже левия електорат. На първо четене бюджетът приет, Нинова щяла да предлага алтернативен такъв. Коги? След като приемат бюджета и на второ четене? Госпожа Нинова дали знае че вече над 10 години липсата на необлагаем минимум удря с най-голямаа тежест най-бедните работещи? Май не знае, но затова пък постоянно ги ръси едни ту за прогресивно подоходно облагане, ту за семейно подоходно облагане. 

майор

А ти къде живееш, на луната ли?

Известно ли ти е кой е на власт същите тия последни 10 години?

 

bay Dragan

Янков, браво !

Утре ще те препоръчам на жената. Стига се е усуквала около КорНи.

Weiß

Янков има харизма

на празна кутия за обувки, завързана с червена панделка.

nobody2

що? на нинова харизмата да не е на пълна кутия с говорещи обувки изпод червена панделка?

Мошеник

БСП социален защитник, е това вече е перверзия!

Диагностик

Пазете Корнелата като рохкаво яйце - без нея ББ е изгубен.

марк

 

 

 

                     Ох милите , дето чакат да се върне Станишко . С безвремието си и съглашателството си . Като къртици ровят под партията си , ненаяли се . А Църното Коле е направо жалко , не видял еврейството на Станишко търси го в Нинова защото злобата променя светогледа на някои .

slavabg

Ха ха ха, станишко даде знак и всички се задействаха ?

 

Нинова не могат да свалят ?

Stоrmbringer

Добре е за България, когато негодниците от червената върхушка на престъпната БКП/БСП се ръфат един-друг.

Шлифера

миков, гъци, янков, жаблянов, гергов, станишев и останалите мумии да се нареждат за сребърници в групата след тончо тодоров, биков, гърневски....байОНЯя е щедър!!!!

paragraph39

Заглавието: "Депутатът от БСП Красимир Янков поиска оставката на Нинова"

В текста на материала:  "Според мен това ръководство трябва да се оттегли”. 

И нито дума Кр. Янков да е поискал оставката на Нинова!!!

Впрочем, "оттегляне на Ръководството" може да бъде и по лична инициатива на Ръководството, а НЕ непременно чрез и след поискване на оставката му!

paragraph39

А относно БСП казвам:

"Демокрацията е ЛИЦЕМЕРНА!

Демократите- ДВАЖ повече!

Социалистите и социалдемократите- ТРИЖ повече!" /§39/

КАЗАХ!

rorik

==А бе, Джордане, Нинова нийе ли от еврейско колено?==

С това име си е направо ромейка,

Демек влаинкя.

А дедо казваше за тях  "власите , ядат риба, подмазват се на началството и сите са началници.

Точно като гръците , еврейте.

С една дума  по днешната терминология - първенци в корупцията. .

 

Кара Колю

А бе, Джордане, Нинова нийе ли от еврейско колено?

А бе, аз го зададох тоя въпрос на Джордан, който, видимо, е много навътре в темата за "присъствието... и вредата от него" на евреите в управлението на страната...

.Но се оказа, че тоя невинен въпрос възпали будното съзнание на бдителните другари

Влез или се регистрирай за да коментираш