facebook
twitter

Горещи новини

Цветанов и украинския посланик с подкрепа за санкциите срещу Русия заради Крим

3567
ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Украйна в България Н. Пр. Виталий Москаленко. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Двамата отбелязаха добрите двустранни отношения и положителния отзвук от посещението на премиера Бойко Борисов в Украйна, по време на което той се срещна с президента Петро Порошенко и заедно участваха в отбелязването на 160-ата годишнина на Болградската гимназия „Георги Сава Раковски“. В резултат от посещението бе засилено задълбочаването на сътрудничеството в областта на образованието, културата и инфраструктурата. Подчертано бе, че ГЕРБ и правителството застават твърдо зад общата позиция на ЕС за спазване на международното право и налагане на санкции срещу Русия за анексирането на Крим. 
Цветанов и Москаленко се обединиха около идеята за засилване на парламентарното сътрудничество между България и Украйна. Посланик Москаленко ще проведе среща с Групата за приятелство с Украйна в българския парламент.

75

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Лавров: Западът грубо тласка Балканите към НАТО

20.02.2019

1127 13
Туитър ще разкрива политическите реклами

20.02.2019

19
Мадуро: Русия ни изпраща 300 тона лекарства

19.02.2019

5936 146

Коментари

Страници

SvSophia
снимка на SvSophia

ГЕРБ и правителството застават зад

фашизоидите.

 

В един по-следващ етап пак ще се леят явно сълзи и сополи по "елита на нацията". Особено по г-н Цветанов, който е не свръхелитен, а супербутиков екземпляр от елитното стадо. Чак такъв екземпляр в новата си история България не е излъчвала да я представлява.

rurade
снимка на rurade

Никой не е избирал Цвък да представлява България,нито той има право да се изказва от името на държавата!

Никой обаче не може да му забрани да участва в седянки с посланици  и да говори общи приказки.

Учудващо е,че медиите са толкова заинтересувани да отразяват безсмислените му неформални срещи...

ПРЪСТОВЕТЕ

Подчертано бе, че ГЕРБ и правителството застават твърдо зад общата позиция на ЕС за спазване на международното право и налагане на санкции срещу Русия за анексирането на Крим. 

ПОЧЕМУ ХРУЩЁВ ПЕРЕДАЛ КРЫМ УКРАИНЕ

http://www.ymuhin.ru/node/1880/pochemu-hrushchyov-...

 

premier

Въпросът е: този екземпляр ли е говорителят на герб, всъщност на ББ? Главният гьобелс на шайката цвъко всеки ден украсява с лая си по Президента медийното пространство. Къде се спотайва самият минпред бай бошо? Явно отговорът на първия въпрос е положителен.

inventus

Намирам за особено мръснишко поведение когато двама братя се скарат за нещо да ги подтикваш и да се сбият и дори убият вместо да направиш всичко възможно да ги помириш. А когато това се прави без да има някаква полза вече е и плиткоумно.

Гларyс

За едни ръкавели, безплатна закуска и конграчулейшънс се прави...

Бон Скот

За две управляващи шайки, които успешно осъществяват геноцид над собствените си народи е съвсем нормално да са приятели. Логиката винаги побеждава.

protor

Пак ще пляскаме матушки.

Сгугню
снимка на Сгугню

Мисля, че чак толкова резки движения, като тези, които Цветанов прави, са излишни и ненужни.

България има национален интерес, той в момента не съвпада с този на Русия (в случая с Русия говорим за интереса на Путин и кликата му), България подкрепя позициите на съюзниците си от НАТО и ЕС по руския въпрос, но не е нужно да се правят демонстративни жестове  и да се бие тъпан по въпроса. 

Ruja

По би му отивало едро райе.

УмноКрасивЧуств...

Цецо наконтен като за коктейл на списание "Шеф и кройка за търговските агенти". Крайно време е той и Бацете му да бъдат вкарани в затвора, крайно.

Rasmussen

Цветанов някога нещо полезно и добро да е направил за България и българите като народ!? Не, разбира се! Тогава какво да се учудваме на поредната му проява в неговата американоугодна поведенческа линия.

Амене Менема

Срещнали се представители на два марионетни режима – да си побъбрят, помаршируват, да разменят значки със свастики и тризъбци. Нашият сурикат се  е специализирал по изнамиране на възможно най-вредни за България каузи и дейности. Забавно е обаче, че свидомитът се казвал Москаленко, т.е. не е никакъв истински укрошумер, потомък на изкопалите Черно море и издигнали Кавказ, а жалък москал, кацап, у-у-у.

Mrx

Подчертано бе, че ГЕРБ и правителството застават твърдо зад общата позиция на ЕС за спазване на международното право и налагане на санкции срещу Русия за анексирането на Крим. 
Цветанов и Москаленко се обединиха около идеята за засилване на парламентарното сътрудничество между България и Украйна. Посланик Москаленко ще проведе среща с Групата за приятелство с Украйна в българския парламент.

 

Абе къде е наш Боко, къде се е покрил? Това ли е политиката на ГЕРБ?  Какво го тикат напред този. Между другото Сидеров е казал, че наложат ли санкции на Русия, той излиза от коалицията. Бас държа, че с този лидер ГЕРБ няма да го има. Същата истгория, като с булята Цецка-кандидат за президент.

Не случайно, че в поздравленията на Путин относно Нова година само България и Румъния отсъстват. С такива ибрикчии, дето стават само за теляци в банята, ние няма да имаме уважението нито на Изток нирто на Запад. Тази сутрин по Алфа показаха,, колко самолети F-16  САЩ е подарил на Израел, на Египет (24), безвъзмездно. Но понеже ние сме ибрикчии, ще платим най-високата ценат.  

Ибрикчиите никой не ги уважава. Избърши задника на някого и толкоз. Такова ни е сега управлението. 

полк. дървингов
снимка на полк. дървингов

Марксе, к'во ще кажеш за следната версия - на генлей БойБор американците са Му скроили шапката (самолетите ги договори ЦветЦвет), сегаТой сега бере душа и обмисля нещо, а ЦветЦвет демонстрира кой е престолонаследникът (досущ оня младеж в Саудитската сатрапия).

А?

Желязко Желев

Аз не съм Маркс но предположението е 90% вярно.От Б.Б е останала сянка не открияа не закрива говори едно ЦЦ прави друго.Бандитизма отново е демонстративен.Никой в държавата не казва гък.Ако е така ГЕРБ е мъртъв.А цц или е

...или трупа точки за работа в САЩ.Вариянт е и тежка депресия при Борисов

Все пак е напуснал едни хора да иде при други

Пък те без чест и достойнство.ББ  е чувствителен  човек и тежко преживява предателства.Всички са го изоставили.

 

 

 

 

Бат Бойко

Не още санкции... Още много санкции е правилната посока.

Santana

Момче, ти учил ли си история или още по-точно - познаваш ли историята? 

Гларyс

О, програмистчето, какво стана - оправихте ли падналите милиционерски ИТ системи?

Бат Бойко

Момченце, учил съм история и още по точно - познавам я.

Тони Йорданов

 Познаваш трънки. Чий е Крим?

Бат Бойко

Украински е естествено. Може да питаш Лукашенко и Вучич. Ще ти отговорят същото. Даже новата дружка на Путин - Ердоган, също смята Крим за украински. 

водопроводчик1
снимка на водопроводчик1

А той украински ли е?

Гларyс

Крим бил украински - мокри евроатлантически сънища...

Бат Бойко

Крим бил украински - мокри евроатлантически сънища...

 

Кажи го на Лукашенко. 😂

Гларyс

На теб го казвам, програмистче. Дори прехваленото НАТО го е признало и му спазва границите, че и шоколадко, нищо че през ден обявява война на Русия. Гугъл и те го водят руски. Ма ти си пей, не ни пречиш...

pasi

Цецовата партия

Криминално проявен,
Цецо сбира фен по фен!
Туристически воаяж
хоп на жълтия паваж.

Мравките го хапят здраво,
а съратници лукаво,
чакат само знак от Вожда,
мигом да забият ножа.

О разделно време спри!
Цецо от затвор спаси…
Врътка ката ден толуп,
политическият труп!

05.09.3.2013г.

JR

“Сътрудничеството в... инфраструктурата“(sic!) е най-важното! Божкеее! Божке! Тъпота неземна!

На Цецоу явно яко са му менгемирали дрънкулките при последния тунинг в Нашингтон... От месец е кат един Робокоп на сахибите, демек роб, копащ с мотика в тяхната градинка... В почивките скача трупешката върху мотиката за кеф...🎃🎃🎃

Zmeja

От един дол дренки.

pasi

Укропитеците се готвят да взривят шлюзовете за водоснабдяване на Донбас.  А Цвък ги подкрепя!!!

Те тогава ще видят кон боб яде ли!

https://ria.ru/20190116/1549415191.html

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×