facebook
twitter

Горещи новини

Цветанов: България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия

Зам.-председателят на ГЕРБ коментира и проблема с интегрирането на ромите
5423
БГНЕС

"В четвъртък в Комисията за контрол над службите за сигурност ще се състои изслушване на компетентните институции във връзка с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев и информациите за съпричастност на извършителя със случая „Скрипал“. Аз съм сигурен, че вече е създадена необходимата координация между българските, британските и европейските власти по случая и се работи активно по него."

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС. Той говори в Харманли, където участва в зарязването на лозови масиви. По време на церемонията водосвет отслужи Старозагарският митраполит Киприян, в съослужение с местни православни свещеници. Гости на събитието бяха още народните представители от ГЕРБ Делян Добрев, д-р Георги Станков и Станислав Иванов, областният управител на Хасково Станислав Дечев, кметовете на Харманли, Любимец и Димитровград, както и стотици граждани.

Цветанов подчерта, че в последните 3-4 години България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия.

„Има информации за руска намеса посредством онлайн и социалните медии в изборите в няколко държави, което във всеки един от случаите доведе до дестабилизация. Съществува мнение, че дори Брекзит се е случил под такова влияние“, коментира Цветанов.

Той изрази мнение, че случаят „Скрипал“ само е затвърдил позицията на ЕС за продължаване на санкциите срещу Русия. По думите му, Русия иска да отклони ЕС от политиката му за единство в името на всеобщия просперитет.

Цветанов коментира и лансираната от ВМРО концепция за ромската интеграция. „Всяка една политика, насочена към по-добрата ромска интеграция, трябва да мине през широко обществено обсъждане, в което дейно участие да вземат всички заинтересовани страни и институции. Неслучайно в управленската ни програма като основен акцент бе заложено образованието. 30 000 деца бяха върнати в образователната система и сега те ще имат възможността да получат перспектива и да бъдат полезни на обществото“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му, към момента не може да има окончателна позиция във връзка с концепцията и уточни, че до една седмица трябва да се проведе коалиционен съвет, като на него това ще бъде една от обсъжданите теми.

Цветанов уточни, че реализирането на тези политики, е включително и задача на местната власт, която активно може да съдейства.

"Не бива обаче да стигаме до крайности, които могат да провокират напрежение и противопоставяне в обществото - каза още той,  като припомни напрежението по време на местния вот през 2011 г. - За 30 години държавата не е направила необходимия механизъм с който да покажем, че ромите се интегрират. Необходимо е да се обвържат социалните помощи, които се получават, с насрещната ангажираност на ромската общност. Защото обществото остава с усещането, че ромите само получават социални помощи, но не изпълняват своите отговорности като всички останали граждани".

 

79

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Цветанов в Благоевград: Местните избори са най-важните, защото са гръбнакът на ГЕРБ

23.02.2019

926 13
Цветанов: Напрежението расте, защото управляваме добре

23.02.2019

5805 67
Германия разби руска схема за пране на $22 млрд.

22.02.2019

1419 9

Коментари

Страници

Доси

Брей, този убав човек какви ги реди... изглежда ми някакси молитвенозакусил с правилни мисли! 

Диагностик

Щом резна пръчката и вино потече от менчето. 

...

Гебрев си го знаем, като конкурент на руснаците за износ на българско оръжие в Близкия изток. 

цензура

Българско оръжие, ама по руски лиценз... кът така че, там къде си ял е малко странно да дефекираш по молба на кравария срещу България. 

 

 

Спаc

Мани, и на укрите е продавал оръжие. Жидоукромасонобандеропиндософашист!!! 😁

БахххМааму

трябва да мине през широко обществено обсъждане, в което дейно участие да вземат всички заинтересовани страни и институции

Стига повтаряхте това малоумие. Как нещо "минава през" широко обществено обсъждане? Как точно всички заинтересовани страни ще вземат дейно участие? Ще поканите Върховното мешере в НС ли? Празни думи на празни хора. 

цензура

Странно, днес проамериканските медии и форцепса пеят в един глас... БОКО кво се изхрачи по въпроса с новичока? Ще остави ли кривоглавия да го довърши тоталишен? 😆

erkek

Този невздрачен човечец наистина извървя дълъг път

От-"Бойко Борисов: Колегата Цветанов с един багер ги копае и вади трупове!"

До това да говори за хибридни атаки,новичоци и санкции...

 

 

УмноКрасивЧуств...

Само не разбрах онова с Венецуела какво е? Та журналята дори не са посмели да я споменат, да напомнят на кауните, с какво се занимават напоследък. Или също е хибридна атака, но щом американците го правят е хубаво? Така ли пише на лишчетата? Сигурно пише и че щом Тръмп те е признал за нормален нямаш нужда от психиатрия, а Цецко?

Съществува мнение, че дори Брекзит се е случил под такова влияние

Дам, мнение е, щото гебрерунгелите го казват, не е теория на конспирацията. Иди го кажи насред Лондон или в английската провинция да видим дали английските селяни ще ти ближат подметките като ваклите хасковски агънца. 

http://img.haskovo.net//images/news_images/2019/02...

Тодор1

Тъй са инструктирали на закуската наш Скрипалчо

Мида

Преял е на закуската. Пък за вкъщи си е турнал бая в дисагите.

sikoma

Подготвят се основания за санкции срещу Русия и можем да помахаме за сбогом на втория газопровод. Язък, пак му изгоря хъбчето. 

AnonimusBG

Интересно Бойко Борисов дали ще се остави да го пуснат по пързалката или ще се усети навреме?

БахххМааму

Скоро ще бъде невъзможно да мълчат и да се разсейват. 

last

 

  Май наистина ще хързулнат ББ  -  ЦВ.ЦВ.  няма умора...

 

БахххМааму

Жидоукромасонобандеропиндософашист!!!

Забелязал съм, че почитателите на Цецо са много забавни и оригинални. Ти за ГЕРБ  ли гласува? 

Meto_ot_Interneto

Ловък, ти нали имаш връзки с Харманли? Я раздуй за тая хибридна среща. Има ли рушняци там? Градът обезопасен ли е, тъщата добре ли е?

авер4е

Този унтерменш ще ни докара още много беди на главата. За хъбъТ - вече се е отекъл и не знам Баце какви ще ги реди, особено в рубиново присъствие.. А за ефките, никой вече няма съмнения !

И солта и сопите

fierсe
снимка на fierсe

куку-руку, фафла чудна!

Окто

Шлифера бил дефектен , не се сърдете .

авакум 78

 

 

 

                      Може и с бели конци да беше съшит случаят Скрипал но осигури хляб за някои хора за години напред .

Ай Сик TIR

Дали с бели или с черни конци есъщита Аферата "Скриполчжк", няма никакво значение, щото Скрипалите вече дадоха фира, май. И не ще коментират неконтролируемо, май...

УмноКрасивЧуств...

Междувременно за следващата събота във Вашингтон е насрочен протест срещу Тръмп и преврата във Венецуела. Предполагам и това е руска хибридна атака, шушляци хасковски? А, ЦРУ от Вършец и Аскуу?

цензура

Италия спасява достойнството на Европа над американския тормоз на Венецуела

 

https://www.zerohedge.com/news/2019-02-09/italy-sa...

 

Евала и на Президента Радев, не се надупи за груповото онождане! 

 

AnonimusBG

Путин принял приглашение посетить Италию, заявил российский посол в Риме

 

https://ria.ru/20190209/1550628349.html

Желязко Желев

Радвам се за вас форумци.Намериши сте сили да прочетете,.........на ц.ц.Аз неам нерви.

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Цветанов,  вземете мерки вече, ако не сте по-бездарни и от тях 

opakatco

На снимката,цвъки реже хибридната шпионска руска жица.

УмноКрасивЧуств...

Ъхъ, ъхъ, ина такава хибридна руска жица е записала Баньо Културата и после Баширов и Петров подадоха флашката на руската агентка Йончева за хибридна атака. НИкаква корупция няма в ГЕРБ.

Хулиган

Цветанов: България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия

А ние пък сме подложени на класически психотормоз от отличниците на Вършецката школа...

 

http://www.drago.info/index.php/2018/04/17/resihme...

БахххМааму

Човече... нямам сили вече да ги слушам тия. Това е истинско изтезание. Но повече ме мъчи мисълта, че има хора, ИСТИНСКИ ХОРА, които СЪВСЕМ НАИСТИНА харесват Цецо и Баце. Как е възможно???

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×