facebook
twitter

Горещи новини

Цветанов: България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия

Зам.-председателят на ГЕРБ коментира и проблема с интегрирането на ромите
5437
БГНЕС

"В четвъртък в Комисията за контрол над службите за сигурност ще се състои изслушване на компетентните институции във връзка с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев и информациите за съпричастност на извършителя със случая „Скрипал“. Аз съм сигурен, че вече е създадена необходимата координация между българските, британските и европейските власти по случая и се работи активно по него."

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС. Той говори в Харманли, където участва в зарязването на лозови масиви. По време на церемонията водосвет отслужи Старозагарският митраполит Киприян, в съослужение с местни православни свещеници. Гости на събитието бяха още народните представители от ГЕРБ Делян Добрев, д-р Георги Станков и Станислав Иванов, областният управител на Хасково Станислав Дечев, кметовете на Харманли, Любимец и Димитровград, както и стотици граждани.

Цветанов подчерта, че в последните 3-4 години България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия.

„Има информации за руска намеса посредством онлайн и социалните медии в изборите в няколко държави, което във всеки един от случаите доведе до дестабилизация. Съществува мнение, че дори Брекзит се е случил под такова влияние“, коментира Цветанов.

Той изрази мнение, че случаят „Скрипал“ само е затвърдил позицията на ЕС за продължаване на санкциите срещу Русия. По думите му, Русия иска да отклони ЕС от политиката му за единство в името на всеобщия просперитет.

Цветанов коментира и лансираната от ВМРО концепция за ромската интеграция. „Всяка една политика, насочена към по-добрата ромска интеграция, трябва да мине през широко обществено обсъждане, в което дейно участие да вземат всички заинтересовани страни и институции. Неслучайно в управленската ни програма като основен акцент бе заложено образованието. 30 000 деца бяха върнати в образователната система и сега те ще имат възможността да получат перспектива и да бъдат полезни на обществото“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му, към момента не може да има окончателна позиция във връзка с концепцията и уточни, че до една седмица трябва да се проведе коалиционен съвет, като на него това ще бъде една от обсъжданите теми.

Цветанов уточни, че реализирането на тези политики, е включително и задача на местната власт, която активно може да съдейства.

"Не бива обаче да стигаме до крайности, които могат да провокират напрежение и противопоставяне в обществото - каза още той,  като припомни напрежението по време на местния вот през 2011 г. - За 30 години държавата не е направила необходимия механизъм с който да покажем, че ромите се интегрират. Необходимо е да се обвържат социалните помощи, които се получават, с насрещната ангажираност на ромската общност. Защото обществото остава с усещането, че ромите само получават социални помощи, но не изпълняват своите отговорности като всички останали граждани".

 

71

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Северна Корея изпробва ново оръжие пред Ким

19.04.2019

262
Ново напрежение във Вашингтон заради доклада на Мълър

19.04.2019

1159 4
Русия спира износа на петрол за Украйна

18.04.2019

3755 26

Коментари

Страници

Доси

Брей, този убав човек какви ги реди... изглежда ми някакси молитвенозакусил с правилни мисли! 

Диагностик

Щом резна пръчката и вино потече от менчето. 

...

Гебрев си го знаем, като конкурент на руснаците за износ на българско оръжие в Близкия изток. 

цензура

Българско оръжие, ама по руски лиценз... кът така че, там къде си ял е малко странно да дефекираш по молба на кравария срещу България. 

 

 

Спаc

Мани, и на укрите е продавал оръжие. Жидоукромасонобандеропиндософашист!!! 😁

цензура

Странно, днес проамериканските медии и форцепса пеят в един глас... БОКО кво се изхрачи по въпроса с новичока? Ще остави ли кривоглавия да го довърши тоталишен? 😆

erkek

Този невздрачен човечец наистина извървя дълъг път

От-"Бойко Борисов: Колегата Цветанов с един багер ги копае и вади трупове!"

До това да говори за хибридни атаки,новичоци и санкции...

 

 

УмноКрасивЧуств...

Само не разбрах онова с Венецуела какво е? Та журналята дори не са посмели да я споменат, да напомнят на кауните, с какво се занимават напоследък. Или също е хибридна атака, но щом американците го правят е хубаво? Така ли пише на лишчетата? Сигурно пише и че щом Тръмп те е признал за нормален нямаш нужда от психиатрия, а Цецко?

Съществува мнение, че дори Брекзит се е случил под такова влияние

Дам, мнение е, щото гебрерунгелите го казват, не е теория на конспирацията. Иди го кажи насред Лондон или в английската провинция да видим дали английските селяни ще ти ближат подметките като ваклите хасковски агънца. 

http://img.haskovo.net//images/news_images/2019/02...

Тодор1

Тъй са инструктирали на закуската наш Скрипалчо

Мида

Преял е на закуската. Пък за вкъщи си е турнал бая в дисагите.

sikoma

Подготвят се основания за санкции срещу Русия и можем да помахаме за сбогом на втория газопровод. Язък, пак му изгоря хъбчето. 

AnonimusBG

Интересно Бойко Борисов дали ще се остави да го пуснат по пързалката или ще се усети навреме?

last

 

  Май наистина ще хързулнат ББ  -  ЦВ.ЦВ.  няма умора...

 

Meto_ot_Interneto

Ловък, ти нали имаш връзки с Харманли? Я раздуй за тая хибридна среща. Има ли рушняци там? Градът обезопасен ли е, тъщата добре ли е?

авер4е

Този унтерменш ще ни докара още много беди на главата. За хъбъТ - вече се е отекъл и не знам Баце какви ще ги реди, особено в рубиново присъствие.. А за ефките, никой вече няма съмнения !

И солта и сопите

fierсe
снимка на fierсe

куку-руку, фафла чудна!

Окто

Шлифера бил дефектен , не се сърдете .

авакум 78

 

 

 

                      Може и с бели конци да беше съшит случаят Скрипал но осигури хляб за някои хора за години напред .

Ай Сик TIR

Дали с бели или с черни конци есъщита Аферата "Скриполчжк", няма никакво значение, щото Скрипалите вече дадоха фира, май. И не ще коментират неконтролируемо, май...

УмноКрасивЧуств...

Междувременно за следващата събота във Вашингтон е насрочен протест срещу Тръмп и преврата във Венецуела. Предполагам и това е руска хибридна атака, шушляци хасковски? А, ЦРУ от Вършец и Аскуу?

цензура

Италия спасява достойнството на Европа над американския тормоз на Венецуела

 

https://www.zerohedge.com/news/2019-02-09/italy-sa...

 

Евала и на Президента Радев, не се надупи за груповото онождане! 

 

AnonimusBG

Путин принял приглашение посетить Италию, заявил российский посол в Риме

 

https://ria.ru/20190209/1550628349.html

Желязко Желев

Радвам се за вас форумци.Намериши сте сили да прочетете,.........на ц.ц.Аз неам нерви.

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Цветанов,  вземете мерки вече, ако не сте по-бездарни и от тях 

opakatco

На снимката,цвъки реже хибридната шпионска руска жица.

УмноКрасивЧуств...

Ъхъ, ъхъ, ина такава хибридна руска жица е записала Баньо Културата и после Баширов и Петров подадоха флашката на руската агентка Йончева за хибридна атака. НИкаква корупция няма в ГЕРБ.

Хулиган

Цветанов: България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия

А ние пък сме подложени на класически психотормоз от отличниците на Вършецката школа...

 

http://www.drago.info/index.php/2018/04/17/resihme...

unperson

има хора, ИСТИНСКИ ХОРА, които СЪВСЕМ НАИСТИНА харесват Цецо и Баце. Как е възможно???

Питай Манрико и Слава, но не вярвам да се изповядат. Ще ти кажат че си комунист,  от форумното мнозинство, путинофил и т.н.

Емзеперикс
снимка на Емзеперикс

Таз Русия голям хибридстабилизатор се извъди. 100 млн. стабилизират 1 милиард, а 1 милиард не могат да дестабилизират 100 милиона.

дренски

От кога гоя разбиро политика?

HBK

Цветанов подчерта, че в последните 3-4 години България, ЕС и САЩ са подложени на хибридна атака от Русия

 

Това е не само истина; то е банална, та даже тривилна истина. Това го може Путинова Русия (да не се бърка с Русия), това прави. За такава война стигат денгите. Русия не е СССР и не може да си позволи да реализира желаното – половин Европа под болшевишка окупация.

 

А сега за нашето дуо: г-н Цветанов – г-н Борисов. Дуото е перфектно: единият е глашатай на про-Европейската (даже про-Атлантическата ) ориентация на България, а другия – на национално (и даже регионално) отговорната политика. Ако е така, ролите са добре изиграни. Евала. А че са роли е извън всяко съмнение. Както е извън всяко съмнение, че България е Троянски кон (по-точно магаре) на Русия (Путинова) в Европа.

 

Съществува и друг аспект: г-н Цветанов е изключителен стратег и организатор (това без никакво съмнение). Заслепените критикари му правят добра услуга. Подценяват го. Това е все едно единият от дуелиращите се боксьори да свали гарда. Нямам никакви симпатии към дуото. Те са от най-опасните камунета; силоваците на партията-мафия „БКП/БСП/ДС” ; от тази ДС (дето я нямало). Това, че не им симпатизиран не значи че не ги уважавам. На такива именно тарикати партията-мафия дължи способността си да мимикрира, преживява и оцелява.

 

И още нещо: Цветанов е по-умния и по-далновидния в дуото. Стратегът. Мозъкът. Борисов е по-силния. Изпълнителят. Двигателят. Тези допълващи се качества ги предпазва от скандал и раздяла. Което също говори за дисциплина. Това са хора които организират „избори”, поръчват прокурори, усвояват Еврофондове, присвояват цели банки, строят магистрали и захранват цели полкове от родни и руско-Български бандити.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×