facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Жена влезе с тачанка на Женския пазар

3 525
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

"Жена влезе с кола в магазин" (из новините). 

***

Е, КАК МОЖЕ ТАКАВА РАБОТА БЕ, КАКВИ ХОРА СТЕ! - огорчи се министър-председателят пред журналисти, които го питаха за съвсем друго нещо.

"Това да влезеш с кола в магазина е все едно аз да вляза в Министерския съвет или в Парламента с джипката. Да сте ме видели такова хулиганство да извърша? Няма и да ме видите, нито ми е в стила. Аз съм скромен и внимателен джентълмен на съдбата. Вместо джипката да влиза в кабинета, при мен е обратно - Министерският съвет влиза в джипката и ми докладва какво става по сектори. Кметовете влизат в джипката и докладват. Областните влизат в джипката и докладват. А те тръгнали с колите си в магазините да влизат. Не е правилно. Това само Корнелия Нинова си представям, че може да влезе на чер кон в парламента или Мая Манолова да подкара в инвалидна количка политическия си проект. Те са такива и аз просто не искам да ги коментирам, но ще ви говоря само за тях още половин час, независимо какво ме питате."

ПРОКУРАТУРАТА НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛА С БУТОНКИТЕ НАПРЕД В НИЧИЙ БИЗНЕС, обяви на свой ред Главният прокурор и продължи пледоарията си пред журналист с кравешка влага в очите.

"Тази жена, дето влязла в магазина с колата си, не го е направила случайно. Това е една анархо-либерална метафора и организирана атака срещу прокуратурата, цели се едно такова внушение, че прокуратурата ужким е безконтролна и може да влиза грубо навсякъде, за да тормози някого, да се намесва в спорове между бизнесмени и политици... Всичко това са тези на хора с повдигнати обвинения и аз ви ги преразказвам, за да ги опровергаяя категорично. Но прокуратурата не е футболист, че да ползва бутонки. Ние се ръководим от етиката на изящните спортове и изкуства. Нас можете да ни видите с бухалки за художествена гимнастика или да оправяме осветлението на коледна елха като Иванчева. Ние обичаме мечкадарските песни и хайдушките чевермета. И аз се срещам с обикновените хора. Само в отделни случаи може да влезем при някой като Вальо Златев, но първо ще го предупредим, ще пуснем по телевизията някой друг Вальо да му се репчи, ще използваме подразделенията "анти-конфликт". Това са тънкости, не може като слон в стъкларски магазин. Ами нека вземем Божков. Искахме и с него да сме хора. Горанов години и години е преговарял с него да се поправи и да не върши такива нередни работи. Ама като не разбира Божков от дума? Е, пуснахме и за него хора да се репчат, дадохме му време да се подготви, да избяга, да събере най-необходимите компромати. Сега действително тормозим близките му, без хич не може, ама със самия него постъпихме относително хуманно, не е ли така? Я си припомнете, когато Путин извиваше вратове на олигарси и му ръкопляскаха, беше ли хуманен? Такъв е нашият подход - ние взимаме най-доброто и от Изтока, и от Запада. А дядо ми едно време казваше - когато станеш голяма работа, искам да ме цитираш."

ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ВЛЕЗЕ В "СПАСИ СОФИЯ" и овладя организацията - в името на благоустройството и урбанизма на нашия град!

РУСИЯ ВЛЕЗЕ С ТАЧАНКА В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И КУЛТУРА и за пореден път организира провокация с наукоподобни халюцинации за славянската писменост и ходенето по мъките на Кирил и Методий.

"Така ни се пада! - обяви ломчанка с панславянско самосъзнание. - На зла круша зъл прът! Ние толкова ги оскърбяваме с нашата политика на неблагодарност. Защо забравяме братските жертви? Защо се държим като лукави византийци, братоубийци и ругатели? Защо не целуваме ръка и не се кланяме? Ние сме малък народ и трябва да знаем на кого да слугуваме. Аз не искам да слугувам на развратния запад, искам да слугувам на нашите Братя! Ако знаем как да покажем уважение - и господарите ще ни уважават повече. Ако се държим както трябва, ще видите как ще признаят Кирил и Методий направо за българи! Ще забравим даже за баща Лъв и майка славянка, ще станат наши, български-солунски двама братя! Аз иначе много обичам руската култура, ама не съм имала време да се запозная с нея, че е много голяма." 

____________

Пояснителна бележка за заглавието. Женския пазар в София се е наричал по този начин, защото там се наемали и спазарявали слугини. 

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Фейк бюлетин: МЗ глоби премиера, че спи напреко

23.06.2020

ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

7722 15
Законът за фалшивите новини на ВМРО катастрофира

28.05.2020

СВЕТОСЛАВ СПАСОВ

2156 14
Няколко революционни стъпки в пазарно-плановото народно стопанство

Коментари

maestrata

Комарницки,но без картинка!Хвала!👍👍👍

Weiß

 Ще забравим даже за баща Лъв и майка славянка

 

 Нелицеприятната истина - майка гъркиня и баща негър от 6-ти американски флот.

 

 

Ференги

....Защо не целуваме ръка и не се кланяме? ....

.... Ние сме малък народ и трябва да знаем на кого да слугуваме.....

....искам да слугувам на нашите Братя....

....Ако знаем как да покажем уважение - и господарите ще ни уважават повече....

....Аз иначе много обичам руската култура, ама не съм имала време да се запозная с нея, че е много голяма....

За таз пачавра ли умря, Апостоле! 

Каубой
снимка на Каубой

Ами, явно шлеповете 1921 г. са били малко и тесни. От този край /добре познат ми, имам там роднини/ чугунените почитатели са в изобилие.👺

Влез или се регистрирай за да коментираш

×