Quantcast
Жан Виденов прави нов десен проект | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Жан Виденов прави нов десен проект

България се готви отново да стане страна на милионери
4 616
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

УРОБОРОС
Бившият министър-председател и кръстник на най-гладната зима в новата ни история Жан Виденов направи още няколко политически стъпки вляво и премина границата, озовавайки се в дясното пространство, където стартира нов проект за национална катастрофа. 
Това е нормално, тъй като още древните гърци са открили, че всичко в природата се върти в кръг. Който не се движи, той не се развива. Дали си вляво или вдясно понякога зависи от едно малко движение. 
Жан Виденов усетил, че вече се е изчерпал като ляв политик и му е дошло време да се изяви като десен екстремист. 
Моментът е много подходящ, защото кризите, които зреят в обществото, имат потенциал за нова гладна зима - "Виденов 2", но трябва да се побърза, защото с Глобалното затопляне зимите са кратки. 
Ако сега се направи една бърза буржоазна революция, за кратко време може да се постигнат много силни катастрофални резултати - показват сметките на икономиста Виденов. 
За свой партньор и говорител в новия десен проект Виденов избрал бившата министърка на спорта от времето на Орешарски - Мариана Георгиева. 
Георгиева също е с респектиращ опит в катастрофално управление, затова Виденов много разчита на нея. 

Мариана Георгиева. Стопкадър / БНТ.
***

Когато се свързахме с Марияна Георгиева, тя още не знаеше, че участва в новия десен проект на Жан Виденов, но не се изненада. Тя заяви готовност да помага с каквото може за сътресенията в България, които винаги водят до нещо ново, нещо различно, нещо вдъхновяващо. 
"Време е да излезем от Зоната си на комфорт! - въодушевена е Георгиева. - Аз съм либерален човек, но допускам известна дозировка и на консервативната мисъл в дясното ми полукълбо. Животът е концентричност и концентрат, бъдете готови за големи промени. COVID кризата е към края си, но идват много по-вълнуващи кризи. Предстои разчупването на обвивката, какавидата ще се превърне в пеперуда, поповата лъжичка ще стане жаба, жабата ще стане принцеса" - усмихна се загадъчно Георгиева. 
***
КОЙ ИСКА ДА СТАНЕ МУЛТИМИЛИОНЕР?
Независимо дали екзотичният проект на Жан Виденов се осъществи, все пак страната ни има шанс отново да стане държава на милионери.
Още малко инфлация, няколко банки да се гътнат, да изнесем картофите и 5-житото - и всичко ще си дойде на мястото. Заплатите за нула време ще хвръкнат до небето като преди 25 години в незабравимата Виденова зима, когато парите станаха нещо като шума, но с огромни числа на купюрите. 
***
Междувременно в тв предаването "Стани брадат" участничка брадяса, когато трябваше да отговори на въпроса - "В какво се превръща държавата след вакханални бонуси, хиперинфлация и лево-десни експерименти?"
Може да бъде изображение с 4 души, седнали хора, изправени хора и текст, който гласи 'btv b ................... W.......*... ........... кой израз ce използва за описание на необлагородените инфраструктурно места или такива с малка растителност? сатурнов натюрморт лунен пейзаж'
Стопкадър / bTV. Просто за илюстрация. 

Още

Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното
Дмитрий Песков с ултиматум за деопесъчаване на кв. "Редута"
Мутрофанова отваря неделно училище за неграмотни копейки