Quantcast
Волен разнася ваксини из цяла София | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Волен разнася ваксини из цяла София

Боде хората като бик на корида
12 012
 Колаж: Валдес Радев
Няма ляво, няма дясно, най-важни са здравето и екологията!

СВЕТЛИНИТЕ НА ГОЛЕМИЯ ГРАД
Кандидатът за президент Волен Сидеров бе забелязан от будни граждани да обикаля София с ретро шосеен велосипед и раница от известна куриерска фирма. 
Оказа се, че Сидеров няма нищо общо с фирмата, а ползва отличителните им знаци за прикритие, защото всъщност разнася като щур ваксини из цяла София и лично имунизира свои съмишленици и симпатизанти. 
Репортер на Фейк бюлетин, също на велосипед, засече в опасна маневра Сидеров и предизвика лека катастрофа без контузии. И без материални щети. Целта на репортера беше да притисне Сидеров с въпроси за предизборната му кампания и какво е това странно куриерско мероприятие!
Сидеров обяви пред вашия репортер, че е зарязал изцяло президентската си кампания, защото иска да помогне на съмишлениците и симпатизантите на Атака да преминат с по-малък здравен риск през поредната вълна на пандемията. 
"Ние се заиграваме с антиваксърските настроения, но не сме болни мозъци, съзнаваме ползите от ваксините - призна Сидеров, притиснат от падналия върху него велосипед и неудобната раница с ваксините. - Може да не съм кой знае какъв колоездач, но днес съм навъртял десетки километри из града и (надявам се!) - спасил съм човешки животи. Не се имам за герой, правя каквото ми е по силите, а коленете ми са буквално разглобени от педалиране. Аз не съм като някои колеги-куриери с батерия на колелото. Карам си старата шосейка от 80-е години, върши ми работа, сума народ, качествени патриоти и шумни антиваксъри, лично ги ваксинирах. Карам на мускули, натискам педалите, което освен че е еко, на моите години не е шега работа. Времето е приятно, но вече не съм на 20 години, видях зор. Имах една доставка за втора игла в Чепинци. Карах много смело из трафика и се надишах с бензинови пари и кюмбета, но поне знам за какво го правя. За мен екологията и здравето на електората са на първо място, бода ги като бик на корида! Бългерия фърст!... Бихте ли ми повдигнали колелото, ако обичате!"
Вашият репортер помогна на г-н Сидеров да се измъкне изпод колелото си, сложи му малко смазка на ставите и го изпрати по живо, по здраво да си ваксинира хората. 
Не разбрахме марката на ваксините, но това в края на краищата не е най-важното. 
"Не съм от Биг Фарма - категоричен е Сидеров. - Помагам на хората с идеална цел и не ме интересува колко са спечелили гигантите от фармацевтичната индустрия. В момента всички разумни хора осъзнаваме, че интересите ни съвпадат по най-важната линия. Нали всички искаме да отървем кожата? Това няма да стане с истерия. Истерията е политически инструмент, който умните хора използват, но не му се поддават. Ако ме питате за допинг и хранителни добавки, няма да издам нищо конкретно. Всички политици ползват някакви стимуланти, това е нормално. Журналистите да не би да са на гола вода?" - пита Сидеров и отговор не иска, и ни пожела довиждане, за да продължи мисията си. 
А ние му пожелахме успех и късмет в трафика. 

Още

Бременна софийска шахта роди в Пловдив
Европа одобри ваксината на Pfizer за деца от 5 до 11 г.

25.11.2021

848
Герджиков връща нормалността и консенсуса на платения отпуск