Quantcast
Визовата война ескалира: пускат руснаци само в Гейропа и Ченген | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Визовата война ескалира: пускат руснаци само в Гейропа и Ченген

2 941
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ВАТНИЦИ И АДЕКВАТНИЦИ
Злобата и завистта към Руския свят минаха всякакви граници и затегнаха границите на евроатлантическите държави. Колективният Запад въведе нови безчовечни изискавания към руснаците, които искат да посетят загиващия Стар континент и други западнали дестинации. 
Европейската комисия спусна тоталитарен декрет да се въведат още по-жестоки от досегашните визови ограничения за хората от Руския свят, желаещи да пътуват в ЕС. 
Незачитащият демократичните принципи ЕС дели руснаците на ватници и адекватници, като отказва достъп на първите. 
За ватниците Европа става затворена и те ще бъдат допускани компромисно до Гейропа и Ченген - за да усвояват западните ценности насила. 
Официальный портрет, 2020
"Каква работа имате в Европа, тук имаме различни, може би извратени ценности, потънали сме в корупция и разврат, оставете ни да загинем на спокойствие" - обърна се Урсула фон дер Лайен към напиращите да посетят Загниващия континент ватници.
Борис Джонсън, премер на Великобритания в оставка, направи изявление в стил "Уинстън Чърчил от Банкя". Джонсън е под санкции, няма право да посещава Русия, което го изпълва с дива ярост и повече се ядосва на това, отколкото на оставката си. Той се обърна към руснаците с тези думи:
Официальный портрет, 2019
"Не ни набивайте вата, моля! На прости хора вата не се набива. Хем излязохме от Европейския съюз, хем пак не можем да се оправим, много дълго бяхме под влиянието на грохналата развратница Европа. Британските острови потъват и няма за нас спасителен буй. Ни сме загубени, ами поне вие дръжте курса на особената историческа мисия! Go, Russia, иди на буй!" - витийства русата амбиция Джонсън. 
Делението на ватници и адекватници ще се провежда във филтрационни центрове и биохимически лаборатории на границите на ЕС и Великобритания, както и в посолствата. 
Руските граждани трябва да покажат пред детектора на лъжата доколко са усвоили ватните ценности, които толкова плашат Запада, несвикнал на достойно поведение. 
Кандидатите за виза ще отговарят на въпроси за границите на Руския свят, военните престъпления на т.нар. спецоперация, а върховният тест ще е да кажат пред детектора на лъжата, че Путин е миротворец и спасява Украйна от нацистите. 
Заради часовата разлика и старческа дрямка със закъснение към визовите санкции се включи Бай Дън, който си призна, че е ударил дъното и за Америка няма никаква надежда да се освести като Евразия.
*** 
ОРИЕНТ И ОКСИДЕНТ
Принципно, поне от 100 години Западът се разлага и загива - това може да се прочете в съчиненията на безброй руски умове от Солженицин до Дугин.
Кой знае защо, жителите на процъфтяващия Изток (Ориент) непрекъснато се опитват да поправят на място загниващия Запад (Оксидент).
Опитите засега са неуспешни. 

Още

Путин анулира референдумите, не бивало без Ден за размисъл
Путин: СВО беше грешка на младостта, още се развивам
Обявиха жълтите павета за Номер 1 сцена по кизомба в света