Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ударите по електроцентрали в Украйна били десъветизация

Руските ТЕЦ-ове също ще бъдат тактически поразени

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПРЕГРУПИРАНЕ МИНУС ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ РАВНО НА НЕСЪВЕТСКА ВЛАСТ
Тактическото отстъление и отрицателната окупация на Украйна имат скрит гео-философски смисъл, съобщи говорителят на руското Министерство на отбраната ген. Сумасшенков-Безцарявголовенков. 
"За да продължат изпълнението на задачите си в освободените територии, руските военни части се прегрупират контролирано, като междувременно нанасят удари срещу електроцентралите в страната, за да изкореним окончателно съветската власт в Украйна - обяснява с каменно лице Сумасшенков. - Това е една незараснала рана. Ленин, Троцки и Кръстьо Раковски - бащите-основатели на Съветска Украйна, носят голяма отговорност за неуредените руско-украински отношения. Днешните непопулярни събития на територията на Украйна до голяма степен са заложени от съветската власт. Всички сте чували максимата, че електрификацията плюс съветска власт е равна на комунизъм. Подобно уравнение сега решава Непобедимата руска армия, само че в обратна посока. Сега показваме нагледно, че прегрупиране с отрицателна окупация минус електрификация е равно на несъветска власт. Нещата не са прости, решенията не са прости, Върховният главнокомандващ и Гарант на конституцията подполковник Путин не е прост!" - убеден е Сумасшенков-Безцарявголовенков, чиято фамилия означава нещо като Умпаткипасенков. 
Ключови думи Игор Конашенков - Клуб 'Z'
Игор Конашенков също е говорител на военното министерство и също всеки ден съобщава страшни небивалици, но не е такъв философ и математик като Сумасшенков-Безцарявголовенков.
***

Говорителят съобщи още една стратегическа новина, която разтърси света и околните села. 
Той разкри детайли от план за още по-мащабно дълбоко прегрупиране, при което руските освободителни войски няма да отстъпват, но ще осъществят тактическо контролирано придвижване на територията на Руската федерация, за да могат да изпълнят още по-прецизно задачите си. 
"Имаме намерение да ударим и по руски топло- и електроцентрали, защото и те носят съветски характер и пречат на десъветизацията на постсъветското пространство. И не се заблуждавайте от вражеската пропаганда, никакво украинско контранастъпление няма и не се очаква. Загубите ни са пренебрежимо малки, кога у нас сме издребнявали дотам да броим трупове?" - пита риторично Сумасшенков. 
Генералът започна да изписва на черна дъска сложно уравнение от трета степен, включващо денацификация, десъветизация, корен квадратен от отрицателна окупация, диференциал от интеграл и масова приватизация. 
От умствено напрежение генералът изпусна пара от ушите си, а стъклата на очилата му изхвърчаха от детонацията. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата