Quantcast
Спешно печатат служебни паспорти за избирателите в чужбина | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Спешно печатат служебни паспорти за избирателите в чужбина

Органите предупреждават: не всеки, който носи паспорти в чантичка от супермаркет, е оторизиран!
2 090
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви
Фащайте самолета! - някой си изкряска.

RAIL DESTROYER.
Ново улеснение за избиратели от чужбина! След като бяха поканени от Валери Симеонов "да хващат самолета, ако искат да гласуват", сега Патриотите допълват проектомерките, така че всеки, който наистина милее за България, да може да хване самолета и да си дойде да удари едно свещено демократично право на глас - и да стане съпричастен със съдбините на България. 
Цените на паспортите ще са разумни, вероятно ще са плаващи и по договаряне. 
Паспортите ще ги продават само оторизирани патриоти, а набраните средства ще се използват за благотворителност от името на Най-големия дарител. 
"Казахме на хората да хващат самолета, но това не е покана на гола хайдушка поляна - хвали мерките патриот пожелал пъблисити. - Така и така се издават служебни паспорти на всякакви астроложки, стюардеси и прочие ескорт. Нека направим това и за сънародниците ни от чужбина, долна лъжа е, че Патриотите неглижираме нашите съотечественици зад граница. Сега ние отваряме за тях по-широко сергията за спецпаспорти. Така всеки избирател от Странство може да се почувства специален и привилегирован. Българският паспорт е гордост, но българският служебен паспорт, това е друга работа, това е документалистика от ново ниво и следващо поколение!", засили патоса патриотът, смятайки, че документалистиката е нещо като документооборот, ама то пък наистина си е подобно.
Ръководството на Патриотите предупреждава българите по света да не купуват паспорти от случайни хора! 
"Всякакви ги има в интернет! - предупреждават паспортаджиите. - Гражданите и селяните трябва да знаят, че не всеки, който носи паспорти в чантичка от "Била", е добронамерен и компетентен. Купувайте паспорти само от сертифицирани патриоти!"

Скрийншот от реклама в интернет.
***
"Не купувайте паспорти от случайни хора в интернет! - апелират паспортаджиите. - При нас може да е малко по-скъпо, но паспортите ни са топ, сигурността е гарантирана, очакваме ви, българи!"
Друга препоръка на Патриотите и лично на Валери Симеонов е всеки българин, който се прибира у нас, да носи по една релса. 
"Не ги искам за себе си, няма да ги нося на Бургаския мост! - категоричен е Симеонов. - Мисля, че показах на българския народ разумно политическо поведение и въпреки някои мои непремерени изказвания от миналото, аз наистина днес и за в бъдеще нямам намерение да правя глупости с рибите и раците под Бургаския мост! Искам релси, повече релси, за да възсияе славата на Българските железници! Българската Железница не е само тунел до Симитли и село край София. Железницата - това е "Дядо Йоцо гледа", това е нашият път през столетията, това са релсите като две успоредни прави към Безкрайността на българското величие. Да направим БДЖ отново велики!", призова Симеонов и си разроши мустака хайдушки. 
***
Свързана публикация: 

 

Още

Житие и страдание на чорапите в семейство Марешки
Джипката се реформира, вече агитира законно
Пената проведе тренировка с Жени Калканджиева, Младен Маринов и други