Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Путин пусна дълга черна брада, не бил спонсор

Гарантът вече не харесва Петър Велики

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

МОЯ БОРОДА НЕБО ЗАСЛОНЯЕТ

Президентът, Главнокомандващ Въоръжените сили и Гарант на Конституцията на РФ Владимир Путин отговори подобаващо на Европарламента, който гласува резолюция, че Русия е държава спонсор на тероризма.

Путин се срещна с майки на загинали войници и изненада всички, явявайки се с огромна старообрядческа гарвановочерна брада като на Каракас-Барабас.

Карабас Барабас как образ социальной опеки: progmatikus — LiveJournal 

"Най-напред искам да кажа на майките на унищожени руски войници: мамаши, благодаря ви за партидата мобилизайчики! Те изпълниха предназначението си и ще попаднат в Рая, а враговете просто ще пукнат! Гойдаааа! Само ще ви замоля да народѝте още!" - набързо приключи със съболезнователната част президентът и премина към политическите послания. 

Оказа се, че Главнокомандващият се дразни най-вече на определението "спонсор". 

"Спонсори са тия, дето ми купуват газа и петрола за милиард долара дневно - размаха тръба Путин. - Аз не съм някакъв си спонсор, аз съм Бен Ладен с балалайка и два куфара! Ще ви изпепеля бе, ще ви оставя на тъмно и студено, Европа я чака континентална Виденова зима, ще има гладни бунтове и хора без 2 евро за патронче водка!" - обяви Путин на майките и на пресата.

"Гойдаааа! Страхувате ли се от брадата ми? Страхувайте се, клетници, аз вече не съм бабичка пред бункера, аз съм истинско страшилище, идвам с меч, нося ужас, треперете, мишоци!"

***

HISTORY CHANNEL

След като мина частта с показването на оперението, Путин се впусна в кратък исторически екскурс. Той сподели с майките и с Историята, че вече не счита за свой кумир Петър Първи. 

"За мен той не е Петър Велики, макар че не отричам и заслугите му. Той разшири държавата, опердаши шведите и станахме империя. Но вътрешните му реформи са голяма грешка. Той се мъчеше зорлем да европеизира страната, накара хората да си бръснат брадите, да се обличат като европейци, реформира държавната религия и подложи на страшни гонения тези, които се държаха за старината. Методите му одобрявам, но не и целите. Да изтезаваш хората, да биеш болярите и олигарсите с дубинката по главата, да печеш на клада старобрядци, да набиваш на кол предатели, това го одобрявам. Но да ги караш маймунски да подражават на Запада, това е голяма грешка и затова вкарвам Петър Първи в списъка с иноагентите (чуждестранните агенти). Край! Поправете учебниците по история в тая част, нека знаят нашите деца защо държим на старината, защо пускаме бради и защо никога не трябва да се съблазняваме от Гнилия Запад. След малко имам среща с Кирил-Гундяев, РПЦ минава на стария обряд, връщаме старината и благочестието" - поглади си брадата Путин и без да иска леко я отлепи.

***

СОПОЛСТВОТО

"Ами не е някакъв приспешник и прихвостень. Много му отивает брадата", написа на страницата на Посолството Митрофандъкова. 

Независими путинофили спешно си пуснаха брада, мустаци, косми на гърба и на тайните места. 

Още по темата