Quantcast
Проваксъри ядоха бой и се провалиха в политиката | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Проваксъри ядоха бой и се провалиха в политиката

Лидерът им бил с неистински сертификат
9 943
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

МЕЖДУ ЗАПАДЕН ПАРК И ГЕВГЕЛИЙСКИ
Група проваксъри от западните квартали на столицата тази сутрин зарязали старта на работната си седмица и се събрали в гражданска инициатива, която да раздвижи ваксинацията в българското общество, за да можем да повишим имунитета и жизнените показатели на нацията. 
Хората се саморганизирали, разочаровани от суеверията в обществото и страха на партиите да подемат инициативи в подкрепа на масовата ваксинация. (С много малки изключения, като например публичната ваксинация на Бойко Борисов.)
Гражданите - мъже и жени в активна възраст и с добри професии, последната седмица активно се надъхвали да влизат в политиката, да направят партия, да създадат неправителствена организация, групи за натиск, дискусионни платформи и инициативи от всякакъв обществен характер, с които да разсеят страховете на хората от ваксините и да поощрят всячески човеците на тази важна за националното здраве стъпка. 
Докато гражданите проваксъри планирали действията си в затворена вайбър група, всичко вървяло добре. Между гражданските активисти се създали много топли и откровени отношения, вижданията им съвпадали по всички въпроси, пък и повечето добре се познавали по комшийски в красивите западни райони на София. 
Една от идеите например била да се разпространи в ТикТок и социалните мрежи предсказаниe на Ванга, че "ваксиниран мъж ще оправи България". 
Когато обаче тръгнали да вършат на дело обществената работа тази сутрин, внезапно всичко се объркало. 
Най-напред станало ясно, че лидерът на движението и бъдещата партия е с фалшив сертификат за ваксинация, което компрометира всичко. 
Изтъкнати членове на проваксърското движение в Западната част се възмутили от долното поведение на лидера си и се скарали първо с него и неговите хора, после и помежду си - кой да стане нов лидер. 
Едни настоявали да се проведат избори за нов лидер ваксинист, който да бъде издигнат и за президент. Други искали да се проверят сертификатите на всички, трети настоявали да се запази досегашното лидерство, нищо, че сертификатът на лидера е изфабрикуван, важна е идейната подкрепа, а фактическата ваксинация е сложен фактически състав и човек невинаги има възможност веднага да се ваксинира. 
Вдигнали доста шум, с което се разкрили пред съкварталците си като проваксъри, което предизвикало граждански репресии срещу групата. 
Проваксърите първо били натупани от граждани на "Гевгелийски", после от гражданското общество на "Западен парк", а накрая, когато били съвсем грохнали от бой, дошли малки деца от "Люлин" да ги донабият. 
Когато се разчуло наоколо и дошли лелки от детската градина чак от "Света Троица" - да понабият и те кварталните проваксъри, малтретираните активисти се сетили за партенката с "предсказанието на Ванга" и го казали на нападателките си:
"Спрете, не ни бийте, чакайте първо да ви кажем какво е казала Леля Ванга! - развикали се проваксърите и лелките от "Света Троица" се спрели за секунда. - Баба Ванга е казала, че ваксинран мъж, ке оправи България!" - крещели отчаяно ваксинистите. 
Лелките обаче казали, че няма такова предсказание, което е странно, защото какви ли не тъпотии сме чували да се приписват на Ванга и никой никога не се е усъмнявал. 
И проваксърите пак били опердашени, но след това лелките се умилостивили, нахранили жертвите и ги сложили да спят следобеден сън по пейките в близкия парк, докъдето стигнали с бой и наставления. 

Още

Бенджамин Франклин стана зелен сертификат
Пандемията ще спре само при пълна ваксинация

19.10.2021

3506
Пеевски стана рап звезда, атакува Хазарта, записа diss