Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Полицай шамароса новородено

То проплакало и се изакало в джобчето на униформения

Pixabay

Полицай от София нахлу в родилен дом, видя новородено, дошло на бял свят без маска - и го шамароса възпитателно. 
Новороденото проплака и навлезе в живота с объркани впечатления, както всички новородени. 
Новороденото българче успяло и да се изака тържествено в джобчето на полицая, надало мощен рев и поискало да яде. 
Полицаят осъзнал, че не може да нахрани бебето и предложил да заведе майката до най-близкия мол, за да накърми новия гражданин. 
Майката отказала и се извинила, че е твърде уморена от раждането, затова няма как да отвърти няколко шамара на полицая, както определено ѝ се искало. 
Полицаят също се извинил и казал, че Кодекса на честта не му позволява да удари майка, която току що е родила. 
Всички сестри, акушер-гинеколози и санитари избухнали в аплодисменти за решението на полицая да не респектира физически майката - макар че и тя била без маска и се държала неуважително. 
"Можех да ударя и нея - призна полицаят. - Можех да я ударя тази майка първескиня и нищо нямаше да ми коства, аз не знам полицай в България да е санкциониран за неоправдано насилие. Но не го направих. Полицията в България може да има всякакви кусури, но поне още не са ни отнели правото да бием. Разберете, това е основно право на достоен труд в професията на полицая. Нашата работа е да бием, но ето че и ние понякога се въздържаме. Тази млада майка, която току що роди, определено си заслужава боя. Но тя тепърва ще яде бой от съпруга, от свекъра, от свекървата и може би някой път на улицата. Такъв е животът. И аз в тоя момент на тая жена ѝ спестих сигурен бой. Просто застанах над нея и я помилвах, както президентът на Съединените щати подарява живота на една пуйка в Дена на благодарността. Чувството беше страхотно. Култура на въздържанието и култура на благодарността. После съпругът на жената ми благодари, че не съм ударил съпругата му. Каза ми: знам, че можеше да я удариш, а се въздържа, не знам как да ти се отблагодаря. Аз му викам: дай 5 лева като на приятел и ми кажи честно това подкуп ли е! Той ми плясна 5 лева на челото с малък чембер и се разделихме дружелюбно. 
Наистина, за един културен и смел полицай в България има големи възможности за духовно израстване. 
Решил съм утре да се въздържа от шамари спрямо кварталните дилъри, техните шефове, техните покровители и техните семейства. Ето виждате ли какъв широк списък от лица аз няма да шамаря и утре. 
Но няма и да седя със скръстени ръце. 
Щом съм се хванал на хорото, ще го играя, аз съм професионалист. И утре ще намеря нещо за бой, и утре е Божи ден, и утре слънце ще изгрее, а мен ще ме засърбят ръцете. 
Ще намеря някой младеж да пафка в градинката или да не носи маска по време на групов секс. О, вие не знаете в какви ситуации се озовава един честен полицай, докато изпълнява служебните си задължения..."
Това бяха изявленията на полицая, който наби новородено, надяваме се да получи награда от Главния прокурор, да го повишат и да го уважават поне колкото прокурор Франтишек. 
 

Полицай е ударил и влачил по земята 16-годишен ученик, който не е носел предпазна маска в столичното метро, съобщи БНР. Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз", а по случая вече тече проверка.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата