Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

НСО става бригада за хидроинженерни услуги

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

След като последните дни се разбра, че никоя обществена институция не отговаря за НСО, Задкулисието се събра на тайно заседание, където се взе решение за радикална реформа на службата за охрана, която се преквалифицира в Бригада за хидроинженерни услуги. 
В декларация до медиите Задкулисието обясни решението си така:
"Никой не поема отговорност за горещия картоф НСО, изключително разочаровани сме от малодушието на Предкулисието и официалните институции. Президентът каза, че не управлява службата, премиерът също отрича, че се разпорежда там, главният прокурор също не ги командва, шефът на НСО сам подаде оставка, защото не знае кой му е началник - и в този решителен за нацията миг единствено Задкулисието проявява национално-отговорно поведение, и поема отговорност за съдбата на проблематичната служба. 
За да не разделя народа НСО, решихме да преформатираме службата в Бригада за хидроинженерни услуги (БХУ), като бюджетът ѝ се утроява и започва строеж на голяма административна сграда за новите задачи на службата. За целта се усвоява друг горещ картоф. Спорният небостъргач "Златен век" в "Лозенец" се конфискува за новото НСО и строежът му се възобновява, но ще е три пъти по-висок. 
Офиси на Хидробригадата ще има още в Дръндар, "Бояна", парка "Росенец", ТЕЦ Варна и други чувствителни точки на националния хидроинженеринг.
#БъдетеПолитическиБлагонадеждни",
завършва с хаштаг декларацията на Задкулисието, което изненадващо реши да разкрие плановете си пред народа. 
***
Президентът обяви, че не страда от преформатирането на НСО и смята да си вземе Народна охрана, за да си повишава популистическия индекс.
***
Премиерът Борисов заяви, че изобщо не го интересува НСО, той вече за нищо не отговаря и ще става комик като президента на Украйна Зеленски и като Камен Донев, ама по-добър. 
"Измъчих се тия последните дни. Само да добутам страната до Светлото бъдеще и се махам от политиката, до гуша ми е дошло, мечтая си чекмеджетата ми да са празни като плаж Росенец", изплака премиерът и тръгна да прави "жлюмп-жлюм" с маската си, но се усети, че няма маска и отиде да дезинфекцира Чакалнята на Еврозоната.
***
Блаженият Тома Пържолник обиколи няколко телевизора, за да обясни, че реформата в НСО е била необходима и не е беда, че Задкулисието е поело отговорност за непопулярните мерки. Хидроинженерните услуги са перспективен сектор и страната върви в добра посока. 
"Всяко управление си има две страни, както Луната има светла и тъмна страна, както монетата има ези и тура, както и пържолката винаги има две страни - увлече се в метафоризъм Пържолника. - Колкото до влизането ни в Чакалнята на Еврозоната, това безспорно е голям успех на българската финансова система и стабилизирането на банките с подръчни средства. Ние трябва да се поздравим за този успех, но философски погледнато и тук трябва да откроим една невидима закономерност. Всяка една валута, дори най-стабилната, малко по малко губи от стойността си. Всичко тече и се променя, само пържолката неизменно запазва стойността си, оставайки същевременно уникална - защото всяка пържолка е Вселена и дори целия свят да пребродиш, никога няма да намериш две напълно еднакви пържолки", завърши своята проповед Блажения Пържолник, излезе от телевизора и се отдаде на Алтернативни Пости. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата