Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

NEXO прави реформа в прокуратурата, повишава парти културата

Ружа Игнатова пък реформира Сийка Милева

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

РЕФОРМ-БЮРО

Нова реколта юпита, които вместо кисело зеле претакат милиарди долари и биткойни, се изнервиха и обявиха курс на Реформация в българската прокуратура. Младите финансови тигри ще започнат с това, че ще повишат парти културата и фармацевтичната интеграция на българските прокурори. Особено на Главния, който никога нищо не знае по конкретни дела, защото не му било работа, освен когато иска да се похвали с някакви мними успехи. 

"Ще го научим да си тренира паметта с правилните медикаменти, ще му покажем как да използва пълноценно свободното си време, ще запишем няколко филма с него как си общува с материални момичета" - разкрива идеите си за реформа настръхнало юпи с леко изпотена бяла якичка. 

Негов колега, надъхан и агресивен бивш вълк от Уолстрийт, също има забележки към Главния прокурор:

"Кешев е безумно ретрограден. Разбира само от пари в брой и кашкавали на пити. Копането на биткойни си го представя като някакви концлагеристи с лопати - неприятно удивен е криптобозайникът. - Това е миналата ера, времената вече са други. Ние го проучихме, имаме си средства. За Главния връх на небрежния лукс е мултитемпературният охладител на държавна сметка и да милва изнасилени дядовци с популистки маниер. Ние ще му покажем как се яде кето хляб и как се броят зърната на чията" - зарича се красивият, млад и богат криптомеринджей.

Тяхната колежка в неизвестност, която е още по-напред с материала - Ружа Игнатова, иска от своя страна да реформира говорителката на Главния прокурор Сийка Милева. 

"Ще ѝ направя пълна промяна, като във филма "Хубава жена", само че в крак с времето. Ще я преобразя напълно, тя е страхотна жена, но малко старомодна като Джулия Робъртс, и то в началото на филма" - нищо не намеква Ружа, която си управлява имотите анонимно и съответно със Сийка също ще работи в условия на радикална дискретност. 

"Ние работа си имаме до ушите, но не сме безразлични към обществените процеси. Човек не може да е щастлив сред кочина, трябва да се погрижим за околната среда. Явно няма кой друг да се заеме с тая ретропрокуратура" - въздишат си в якичките меринджеите и запретват ръкави да реализират и да случат тая нова Реформация. 

"Не мърдаме от позициите си и другояче не можем! Ще ги реформираме като стой, та гледай" - манифестират мартин-лутерите на нашия век.

***
 

САМО ПРЕЗ ШКЕМБЕТО МИ!

Против проектореформата обаче се обяви евродепутатът Александър Йорданов. 

"Тия младите и те са някакви номенклатурни синчета, комунистически издънки, нов модел ченгелчета" - бърка си в носа недоволният консерватор. 

Той смята, че Главният прокурор си е хубав такъв, какъвто е. И няма нужда да се променя за кефа на някакви нови тарикатчета. 

"Много си ни е хубава прокуратурата, особено с тоя Главен прокурор. Ние старите милиционери трябва да се подкрепяме. Аз съм възхитен от него, блясъкът на кубето му блести и затъмнява всякакви криптомошеници и промянаджийчета. Айде бе! На маймуни ни обърнахте, да ви вземе дявола с маскари!" - цитира скрито Алеко Константинов големият европейски политик, литератор, джентълмен, дипломат, милицифайка и галант Йорданов.

22 януари 2023 г. – След като вече разби лъжата на прокуратурата, че разследването на българската прокуратура идва от САЩ, Nexo, водещата световна институция...

Спонсорирано клипче на меринджеите.

Още по темата