Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Намериха теле под Мадарския конник

Костадин Костадинов откри, че е лежал под жребеца, без да знае

Колаж: Валдес Радев

ЯКО ЛЕВ РИКАЮЩИЙ 

Припадъчни, отпадъчни и придатъчни псевдопатриоти вдигнаха гюрултия-дандания в социалните мрежи, търсейки теле под Мадарския конник. 

Алармаджиите ореваха орталъка, яко сущий лев рикающий, истеризирайки на почва "дизайн на българските евромонети". 

Фейсбук кибиците с уж-патриотичен профил осъдиха Еврогейския съюз, затова че в монетите с бг дизайн е изобразен конник, който пронизва с копие българския лев. 

Това им се видя кощунствено, защото по недоглеждане националните застъпници не са обърнали внимание, че такова изображение има и на 50-те стотинки и това всъщност е Мадарския конник. 

"Убиват лева, убиват българщината. Вземат ни валутата, искат да ни вземат и душата. Тая няма да я бъде, сатанисти, содомисти, гомористи и гонореисти! Долу ръцете, горе копията от изтерзания ни български лев!" - възмущават се щатни безделници и техните последователи - блажени духом тенджери, които одрънчаха пространството.

Техните въздишки огласиха долините на Фейсбука, техните вопли смаяха с простотията си дори обръгнали циници и ценители на интернет шоута с уроди. 

Виц: 50 стотинки | Обекти
Ми то същото!

***

КОСТЯ СЕ СЪБУДИ, МНОГО СЕ УЧУДИ

Костадин Костадинов през това време се събуди и откри, че е лежал под Мадарския конник, без да се усети, че това е национален символ на България.

Пациентка откри, че е лежала в болница, която никога не е посещавала. Целта на "хоспитализацията" е била да се усвоят 1900 лв. по клинична пътека с три дни болничен престой. Измамата е осъществена с помощта на злоупотреба с лични данни. Това показа разследване на Би Ти Ви.

"Ами изглежда съм си теле, не знам защо не ми е хрумнало да разгледам картинките на петдесяхту стотинки, то там го има същия конник със същия лъв. Аз откъде да знам, на копейките няма такова нещо. Ако бях видял по-рано, щях да озаптя тролетариата да не се излагаме, ама на, изтървах ги, тюх!" - удари си една самокритика Костадинов. 

След това съненият Костя дълго се чуди на акъла си и се почувства като пенисa Кънчо от близкото минало. 

Кънчо се събуди, готов да се труди (снимки) - Общество - Новини Бг
Пенисът Кънчо и миска Лиска в учебниците | 24 Здраве
Der Stürmer.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата