Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Кичка и Панайот правиха батъл с конкурентни химни за празника на МВР

ВЕСКО МАРИНОВ НЕРВНО СЕ ПОТИ ОТСТРАНИ

Легендите на българската шлагерна естрада Панайот Панайотов и Кичка Бодурова издигнаха конфликта си от последните дни на ново творческо ниво. 

Те се явиха на импровизирана сцена в бившето районно на МВР в Полски Тръмбеш, което наскоро бе преобразувано в участък. Двамата певци изпяха два различни химна, написани специално за Деня на МВР. 

Полски Тръмбеш е родно място друга голяма звезда, възпяла МВР - Веселин Маринов, който не беше поканен, но дойде да се разправя и също си повиши хайпа. 

Творците споделиха, че не искат да разделят народа, феновете и МВР, но междуличностното напрежение от последните дни ги докарало дотам просто да не се понасят. Дори Алена им правила специални хороскопи за сдобряване, но и нейните милиционерски шашмалогии не помогнали. 

Двамата се съгласиха да излязат на една сцена само под формата на батъл - в творчески сблъсък, който да определи кой от двамата е по-голям, по-харизматичен и по-голям любимец. 

Панайот Панайотов изпя "КюлчЕто, което лежи в чекмеджето, / затворено бързо с ритник...", а Кичка Бодурова изпълни песен в подкрепа на полицейското насилие със заглавие "Сурова нежност": 

Ти тръгна сам и потъна в МВР-то,
и там на пейката, мечтаеш за любов.
От смъртен страх е ключето ти обзето,
ще споделиш ли с нас кюлчЕто, БорисОв!

 

музика: Nikos IgnatiadisЗа контакт +359 887 501 930 За контакти, концерти и участия: тел.+359 887 501 930 www.kichkabodurova.com

***

Публиката - цивилни и униформени цвилеше от възторг и на двете изпълнения. 

Веселин Маринов, осъден на щастие и намазан с олио, завидя на колегите си и се втурна към сцената, за да изпълни своя МВР хит "Нашата полиция ни пази", като публиката подкрепи и него хем заради енергията и творческата емоция, хем по съгражданска линия, хем от съчувствие за пролятата сценична пот. 

И тримата изпълнители се съсипаха да хвалят "просто Бойко", но така че не се разбра кой подкрепя вътрешния министър и кандидат-КОНПИР Бойко Рашков, кой - другия кандидат КОНПИР Бойко Атанасов и кой за всеки случай - Бойко Борисов. 
 

Provided to YouTube by KVZ Music Ltd.Момчето, което говори с морето · Панайот Панайотов · Естраден оркестър с диригент Константин ТашевТози град на брега на ...
"Хитът" на лятото "Нашата полиция" на Веселин Маринов. С по-добро качество.

***

След толкова емоции публиката не можа да се определи на чия страна е, а звездите така и не можаха да си поделят световната слава. 

"Ай сиктир транзит глория мунди!" - теглиха една безадресна благословия и тримата, доволни от успеха и недоволни от липсата на категоричен победител в батъла.

Още по темата