Quantcast
Каракочанов закачи ордени на няколко чувала | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Каракочанов закачи ордени на няколко чувала

Военният министър прави и дирекция на гъдела
7 785
 Колаж: Иван Червенков

По случай Деня на народните будители военният министър Каракочанов награди няколко чувала с ордени за храброст и борбен дух. 
На пищна церемония в Министерството на отбраната при всички мерки за сигурност бяха отличени с ордени за особени заслуги към културата и българщината няколко чувала - Чувал с котки, Чувал с трупове, Торба лъжи, Чувал с картофи и др. 
"Да закачим ордени на чували, това беше много интелигентно хрумване! - самоатестира се Каракочанов. - В тия дни на жестока борба с нашия враг коронавируса ние избрахме да наградим тия торби, защото са опаковани и дезинфекцирани по най-добрия начин. Изследвания показват, че по повърхността на чували вируси практически не се задържат."
Облечен в доспехи, министър Каракочанов първо закачи орден от името на министерството върху Чувал с трупове. Ама яко закачи ордена, с невиждана ярост. А Чувалът с трупове в знак на благодарност така почна да мяука, че министърът се уплаши да не е объркал чувалите. Но всичко си беше точно, Чувалът с трупове бе награден, благодари на премиера и на извънредната обстановка, и беше изнесен от сцената. 
Награждаването продължи с полагане на орден върху гърдите на Чувал с котки. В чувала трябвало да има ваксини, обаче премиерът Борисов изказа становище, че купуването на ваксини е "котки в чувал". Затова беше награден с орден от Министерството на храбростта именно Чувал с котки. Също като Чувала с трупове, Чувалът с котки се размяука в благодарност към премиера, извънредната обстановка и пазаруването в режим "покер на закрити карти". Чувалът с котки си получи ордена и също бе изнесен от Торбалан. 
Следващият орденоносец беше писателят Торба Лъжи. Приемайки отличието, Торбата се втурна да гъделичка министъра при всички мерки за безопасност и контрацепция от глава до пети.
"Аз съм сериозен писател и само в свободното си време шия партенки - обяви наградената Торба. - Много обичам да си гъделичкам егото и въображението. Благодаря на всички, с които съм се гъделичкал през годините, за мен беше огромно удоволствие!"
След това Торбата се изсипа на жълтите павета да подкрепи и протестите срещу правителството. 
Каракочанов през това време награди и Чувал с картофи, но категорично отказа да закачи орден и на Чувал с тикви. 
Дядо Коледа също беше дошъл с един чувал подаръци с надежда да получи орден, обаче Каракочанов го отряза:
"На тебе орден ще дам, като станеш Дядо Мраз!"
Каракочанов произнесе заключително слово, в което също благодари на премиера, благодари на всички чували и накрая скромно се самонагради, щото и той все пак е доста известна Каракачантичка, макар да не може да се нарече "торба с кокали". 
"Разбирате ли какъв гъдел е това!" - ухили се Каракочанов, а мускулите на шкембето му заиграха като зайчета в чувал. 
После обяви, че ще създаде Дирекция на гъдела към военното министерство, където ще се изработват стратегии за комуникация с патриотичен гъдел и парфюмирани фъшкии. 

Още

Политиците се обединиха надпартийно: Кмет се бие само със суджуци!
Водещи политици форсират локвите на Западен парк
Азербайджан свали изборния резултат на ГЕРБ