Quantcast
Кандидат-премиерът на ГЕРБ ще е австралийски пожарникар | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Кандидат-премиерът на ГЕРБ ще е австралийски пожарникар

27 321
"Ще милвам и козичките на Баба Дора" - обещава един от водещите кандидати (в средата).

ШОК! БОМБА! ЕКСПЛОЗИВНО! ПОЖАР!

От щаб квартирата на ГЕРБ изтекоха неконтролирано секретни данни и само в нашата медия научихме профила на кандидат-премиера, комуто в понеделник президентът Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство. 

Кандидатът ще е австралийски пожарникар харизматик, от тия, дето се снимат по календарите с котенца и други пухкави сладки животинки.

Австралия, пожарникарите и секси календарът им за 2020 г. - Lifestyle.bg
"И ние обичаме кученца, да не е само Бойко кучкар" - препоръчват се кандидатите.

***

Гениалната идея била на Деси Атанасова, която обсъдила въпроса с лидера Борисов и двамата стигнали до извода, че така хем ще се продължи традицията, хем няма да се налага изчерпаната към момента личност на партийния вожд. 

Ще се спази традицията премиерът да е пожарникар, да обича животинките и нежната половина на суверена да се размеква, като го види, уточняват стратезите.

Малка иновативна изненада е, че проекто-премиерът ще владее английски. 

ОГЪН В ЖЕНСКИТЕ СЪРЦА: Австралийски пожарникари пуснаха горещ календар  (ГАЛЕРИЯ) - NOVA
"Женският суверен ще полудее и ще го подкрепя минимум 12 години" - убедени са политическите инженери Деси и Бойко. 

***

"Ех, като по-млад и аз така ги събарях от разстояние с маркуча и даже само с поглед, ама всяко нещо с времето си - философски приема неумолимия ход на живота Борисов. - Последните години малко насила я върша работата, даже ми пращат някакви Мата Харпии по 5000 лева, вече не съм такава хормонална бомба, какво да се прави! Все още съм най-подготвеният за туй нещо, но трябва да се даде път и на младите пожарникари" - мъдро отсъжда лидерът. 

***

ПОСЛЕДНИ КАСТИНГИ!!!

Още няма окончателно избран кандидат, до последно ще вървят кастинги и консултации, издадоха от партията. Голямо значение имало например кой с какво животинче се е снимал по календарите. 

Австралийски пожарникари се снимаха голи до кръста с животни (Снимки, видео)
"Ей, Деси, мърка ли котиту!" - остроумничат кандидатите на кастинга. 

***

ГЕРБ косвено потвърдиха достоверността на информацията. 

"Нали знаете как имаме навик сами да си пускаме слухове и после да ги опровергаваме - сподели много сигурен източник от партията. - Методиката е следната. Пускаме слуха в някой медиен кенеф, примерно че някой абсурден човек ни е кандидат за нещо. Хората прочитат, полудяват, шумят 2-3 дни, после излизаме официално и казваме: няма такова нещо бе, суверене, що вярвате на слухове!" 

"Сега не е така - уверява нашият източник. - Сега правим кастингите тайно и само за вашите читатели повдигнахме завесата" - намигна нашият източник и отиде да плакне очите с пожарникарите. 

Още

Митко Каратиста варди калориите в американската закуска на Гешев
Намериха теле под Мадарския конник
Q-Пейкин се майтапел с референдума - било политическа балтия