Quantcast
Кандидат-премиер бе заченат непорочно | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Кандидат-премиер бе заченат непорочно

4 548
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ДОКАТО НЕ ХАРТИСА, НЯМА ДА СТИГНЕ!

Водещата политическа сила "Има такъв народ" зачена непорочно и роди без болка абсолютно невинен кандидат-премиер. 

Часове преди рождеството на непорочния премиер бяха разпространени фалшиви сигнали, уж че Такъвият народ ще роди някакъв друг малко по-порочен кандидат-премиер. Така ловците на компромати се разсеяха и в суматохата родилката се напъна и роди нещо наистина невиждано. 

Най-новият и окончателен за днеска кандидат-премиер се ангажира пред президента да спази конституционните срокове, но не се ангажира със съставяне на кабинет, защото се страхувал да не се издигне много в очите на хората и да си развали кармата с приемане на почести. 

Много наблюдатели, антрополози, журналисти и политически баби още не смеят да назоват по име кандидат-премиера, за да не го урочасат. В политическия жаргон навлезе като код да се показват хора набързо и за малко. 

Други изобщо не си правят илюзии, че има действителен кандидат-премиер и окончателно се настроиха за нови избори. 

Бойко Борисов например пак е бременен с очаквания да се върне на бял кон и си ходи по хълмове и долини да агитира неуморно, мобилизирайки всичките си психически, пиарски, партийни и силови ресурси. 

***

Един политически акушер-гинеколог сподели пред нашия Фейк бюлетин, че новият кандидат-премиер наистина е чист от всеки грях, но едва ли ще изкара повече от седмица по високите етажи. 

"Той няма никакъв имунитет, чист е като неопрашена момина сълза и няма да издържи в политическата пясъчна буря. И аз не искам да му казвам името, за да не се привързвам. Какво значение има Петър ли е, Иван ли е, Драган ли е, щом след седмица няма да го има?" - въздиша по някакви свои концепции експертът. 

***

Обикновен човек от народа, който не бил гласувал, ама се интересува от политика, сподели, че на него пък му харесва да се сменят кандидат-премиерите и всеки път да е интересно. 

"Ето че сега извадиха непорочно родена номинация, това е страхотно! - радва се обикновеният човек. - Какво ли има още да видим! Сигурно в един момент ще стигнат и до порно звезди или кой знае какви екзотики! Няма какво да си напрягам въображението, той животът предлага все по-развинтени фантазии под формата на кандидат-премиери, кандидат-кабинети и кандидат-патерици. И аз не мога да им запомня имената, че бързо се сменят, ама какво толкова! Имената не са важни, важното е да вървим напред. Само да не почнат да ги повтарят кандидатите с идеята, че бързо ги забравяме! Ако изкарат някой, дето вече е бил, веднага ще го позная, дори да не му знам името. Няма да ме излъжат толкова лесно, не съм някой Калитко!" - убеден е обикновеният човек.

 
Подръж мандата, ако обичаш! 

Още

Партиите на Промяната почнаха полека и постепенно да се пообединяват
Борисов обира про-ваксърския вот

20.09.2021

Г-н БАЛЕВ

7577
Докато обикаля домовете, на преброителка ѝ излезе късметът