Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Илон Мъск води Тръмп и Сашко на откриването на "Хемус"

Нова технология: милиардерът се явява на живо в шменти-капелите ни

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

DAY DREAMING

Екзотичният милиардер Илон Мъск обяви нов старт-ъп: той вече ще се явява на живо в сънищата, мечтите, шменти-капелите и бабините деветини на българите. 

"Да, ще дойда в България - потвърди космически богатият бизнесмен. - Времето е пари, аз имам всичкото време на света, мога да ходя където и когато си искам. Мога да копам, мога и да не копам биткойни. Мога да затворя Туитър, мога и да го подаря на Тръмп. Каквото си искам, мога да правя. И понеже много уважавам българите, правя сега една свръхнова технология, която ми позволява да се явявам навсякъде в България, докато си въртя бизнеса хоум офис. Всъщност аз ще си гледам работата, но хората, които силно вярват, че ще се явя там, където те са си въобразили, че ще бъда, наистина ще ме видят и после ще разправят с подробности" - убеден е Мъск. 

Той обещава да не опровергава истории с негово участие.

"Кой каквото му е на сърце, това да разправя за мене!" - дава картбланш филантропът. 

Освен по Северозапада, Мъск ще посети и Североизтока на България, защото смята да дойде за откриването на завършената магистрала "Хемус". На откриването той ще заведе приятеля си Тръмп и малкия Сашко, евентуално и Грета Тунберг, но за нея още не е решил дали да я включва във фантазмите на мъдрия народ.

"Няма как, обещал съм - признава Мъск. - Ще дойда да резнем лентата на тая историческа пътна артерия, която ще даде живот на Северна България. И Сашко ще заведа, да се нагледа и той на хубаво". 

Милиардерът има теория защо малкият Сашко хвана гората по-рано този месец. Според него, на Сашко му е писнало от недотам умни хора. 

"Той е особено момче и има усет за някои неща, които вие не усещате - деликатно се изразява милиардерът умник. - Българският народ е много мъдър, затова ви уважавам. Народът е мъдър, ама хората са много прости. Не се обиждайте, ама сте големи лейки и Сашко с право е решил да си почине от вас, българите. Харесвам ви, обичам ви, ще ви дам много пари, защото ви уважавам, ама да си знаете, че в кратунките ви има доста въздух, малкият Райчо Николов може да преплува Дунава с вас" - показа Мъск познания по българската история и забравените ни национални герои.

"Това ми е друга идея за развинтване на фантазиите в България - увлича се в проектомислите си Мъск. - Ще направя за Богоявление едно състезание по преплуване на Дунава с кратунки. Ще раздам големи награди. Вервайте ми като на близък човек. И ако силно вярвате в нещо, то непременно ще се случи по един или друг начин. На министъра ви по туризма съм обещал да го водя в Пловдив на концерт на група "Второ национално нищо". Отдавна искам да инвестирам в емоции, преживявания. Това, което може да ми даде България, никъде другаде го няма, уникален народ сте, мъдър, съобразителен, никой не може да ви излъже!" - покланя се милиардерът. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата