Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ГЕРБ номинира марсохода Пърсивиърънс за премиер

Фандъкова ще сложи шкаф с книги на Червената планета

Никога не предлагаме бутафорни решения!
Никога не предлагаме бутафорни решения!

Нетърпеливи източници от ГЕРБ издадоха строго пазена партийна тайна: при разиграването на мандата за съставяне на правителство гражданите за европейско развитие на България ще предложат за премиер марсохода Пърсивиърънс.

Това стана ясно на закрита за медии пресконференция на Томислав Дончев, Костадин Ангелов и други. 

"Ще има приемственост, ще има и промени - обяви Томислав Дончев на закрита за медиите пресконференция. - Няма да предлагаме бутафорно правителство, макар че не се надяваме да получи подкрепа. Но все пак някой трябва да върши работа. Марсоходът Пърсивиърънс ще върши работа не по-зле от досегашния премиер. Това е също така стъпка напред в толкова скъпото и трудно за въвеждане Електронно управление у нас.

На марсохода Пърсивиърънс има повече и по-адекватна електроника, отколкото в цялото Електронно управление, въведено досега в България. Получихме данни, че електрониката и системите на Пърсивиърънс имат много свободен капацитет и могат да свършат страшно много работа за нас, ей така между другото, докато марсоходът си изпълнява задачите, възложени от американската космическа агенция НАСА."

***

Костадин Ангелов, министър на студентките-депутатки потвърди, че неуредиците с ваксинационния план и електронното здравеопазване също ще бъдат поети от електрониката на Пърсивиърънс, и се очаква буквално до дни да се сложи ред в тази така сложна и тънка дейност по въвеждането на електронни здравни картини и всякакви такива досадно-скъпи задължения, които марсоходът ще изпълнява с абсолютна точност и сигурност.

Костадин Ангелов обяви и идея за ваксинационен туризъм на Марс. Климатът на Червената планета бил много подходящ за съхранение на ваксини. Ако успеем да организираме такъв космически полезен, приятен и научен туризъм, това ще донесе страхотни ползи за България, огромни бюджетни приходи и Нова космическа ера в здравеопазването! 

"Детайлите съм ги изпипал, само трябва да прецизирам основната рамка на проекта" - докладва Ангелов.  

***

"Политиката стана сложен процес!" - обяви Даниел Митов на същата пресконференция. 

"Политиката стана сложен процес и това ви го казва Томислав Дончев, казвам ви го и аз най-сериозно, защото съм го изпитал на гърба си - поклати глава Митов и заглади бузи. - В наши дни политикът не може да има нито постоянни възгледи, нито постоянна партия, нито пък някой е говорил с мен да ставам премиер.

За мен най-логично е лидерът на управляващата партия да се номинира за премиер, но тъй като в обществото има известни настроения, които ние отчитаме, затова смятаме, че действително марсоходът Пърсивиърънс най-добре за момента може да изпълнява функциите на министър-председател. Повярвайте, ако това проработи, дори Слави Трифонов ще си отдъхне, казвам го с най-голямата човечност, на която съм способен.

Аз впрочем съм член на ГЕРБ от оня ден или вчера, не съм сигурен. Не трябва да горим мостове, а да протягаме ръка. Днеска съм при Борисов, утре съм при Слави, вдругиден на Марс. Нищо не се знае. Никога не казвай никога, но с мен не е говорено сериозно да ставам министър-председател!" - закле се Митов и допълни off the record, че някои хора са ги галили папи по главата, а него го е галил архангел по бузите, но това е съкровена тайна, която никога няма да сподели дори пред близък. 

***

Йорданка Фандъкова, също в графа "други" на пресконференцията, заяви, че по принцип е за прогреса и ще прати шкаф с книги "Винету" на Марс, за да подпомогне превантивно бъдещата ни културна инвазия на Марс. 

"Макар да съм софийски кмет N-ти мандат подизпълнител, макар да съм зам.-председател на ГЕРБ, което изобщо не знам за какво ми е, аз всъщност имам мащабно мислене и милея за космическата култура", разплака се Фандъкова.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата