Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Джон Кенеди оставил за поколенията чифт зелени чорапи

Но те изчезнали в Народния театър - тих ангел прелетял и ги отнесъл

DEAD KENNEDYS
Председателят на озадачаващата партия "Български възход" Стефан Янев направи сензационно разкритие. 
След като дни наред демонстрира специфична сдекватност и пускаше във Фейсбук цетати от Джон Кенеди, Стефан Янев извади Капсула на времето, която Джон Кенеди бил оставил с послание за бъдните поколения. 
"Бъдните поколения дойдоха, това сме ние!" - обяви Стефан Янев на виртуална пресконференция и отвори капсулата с посланието.
Оказа се, че посланието на Кенеди представлява чифт зелени чорапи - и нищо повече! 
Стефан Янев поясни символното значение на зелените чорапи: 
"Това нещо, тези зелени чорапи, преведени на езика на словото, означават: винаги с НАТО, никога против Русия! Само така ще опазим световния мир. Разбирате ли? Ако Кенеди искаше еднополюсен свят, той щеше да остави за поколенията чорапи с цвета на дъгата - в подкрепа на либерално-демократичния полюс; или партенки - за консервативно-деспотичния полюс. Но Джон Кенеди - Героят от Карибската криза, който спаси света от ядрена война, остави в капсулата на времето точно зелени чорапи, с което изразява подкрепата си за биполярен свят на умерена шизофрения" - разказа Янев, запазвайки на лицето си студения израз на индианец, изтезаван на кола на мъчението, без да трепне мускул на физиономията му. 
Янев бе попитан откъде има тази реликва, как така капсулата на времето с подател Джон Кенеди се е озовала точно в неговите ръце? 
На този въпрос Янев все така сериозно отговори, че това е една малка тайна между него и Мерилин Монро, която е била близка с Джон. 
Попитан как успява да говори толкова дивотии, без да се засмее, Янев заяви, че притежава психическа енергия колкото три линии в небето и нищо не може да промени израза на лицето му - дори украинците утре да стигнат до Керченския пролив. 
***
ДА ТЕ ИЗЧЕЗНАТ ЗА СЕКУНДИ 
Стефан Янев занесъл зелените чорапи на Кенеди в Народния театър, за да ги представи на ДПС - комуникацията на Доган проявила интерес към този необичаен предмет. 
Не щеш ли - чорапите внезапно изчезнали, пропаднали мистериозно в коридорите на театъра и никой не можел да каже какво точно се е случило. 
Янев показвал чорапите, токът за секунда спрял, а когато светнал - чорапуте  ги нямало, а в ръката на Стефан Янев имало забита вилица. 
Но той нито изкрещял, нито показал с някаква мимика, че изпитва болка. 
Просто бавно измъкнал вилицата от ръката си и задал серия остри въпроси: 
"Защо чорапите се предислоцираха? Защо пространствено-времевият континуум тече? Защо Мерилин е руса, а Велислава е брюнетка?" 
Присъствали на презентацията споделят, че когато изчезнали чорапите, сякаш тих ангел прелетял. Било някак много екзистенциално.
Велислава Кръстева, гласна струна на Ахмед Доган и отскоро на щат в теаъра, обвини за изчезването на чорапите Александър Морфов, без да споменава името му. 
"Тук има един, който обича да изчезва хора, табелки и други предмети. Явно е толкова долен, че и чорапи е почнал да краде. Ужким се борим за висока култура, пфу!" - огорчена е Кръстева. 
***
 

Still influential to this day...This is the 7" single version, not the LP version which was faster...Creation notice: This is to let YouTube or whoever know ...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?