Quantcast
Дугин призова да разпорят корема на Путин | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Нам нужен весь мир

Дугин призова да разпорят корема на Путин

автор
Г-н БАЛЕВ
74 217
 WIKIPEDIA.ORG
Александър Дугин, оперативен фанатик

НОВИНАТА Е ИСТИНСКА!!!
Александър Дугин - налудничав и напълно фашизиран идеолог на Руския свят с огромно влияние, призова в Телеграм (почти директно) да се разпори корема на руския президент Владимир Путин, защото не се справя с упражняването на абсолютната власт, дадена му от Бога. 
(В Телеграм има много фалшиви профили, този конкретно го цитират като автентичен на Дугин, включително в медии като "Комсомолская правда".)
Тук може да се прочете поста на Дугин, от който аз ще преразкажа главното: 
 

Дугин, чиято дъщеря неотдавна изгоря пред очите му в атентат, в дълъг пост първо изказва болката си от "сдаването на руския град Херсон", където днес влязоха украинските войски. 
След това обяснява, че ако някой не изпитва страдание, значи е нищожество или не е руснак. Руснаците, твърди Дугин, сега стискат зъби от болка, все едно убиват пред очите им деца, братя, майки и жени. 
После обаче Дугин казва нещо ново: за провала са виновни не военните, а Властта. 
Какъв е смисълът от самодържавието - пита Дугин и отговаря. 
Ние даваме на управника абсолютната неограничена власт, а той нас ни спасява всички нас - народа, държавата, хората, гражданите - в критически момент той ни спасява. Ако за целта самодържецът се заобиколи с боклуци или плюе на социалната справедливост, това е неприятно, ала ние очакваме той да ни спаси. А когато не ни спасява? - отново пита Дугин и отговаря: 
Тогава за властителя следва съдбата на "Господаря на дъждовете" (в оригинала - Тогда - судьба “царя дождей”). Дугин дава и пряко указание къде да прочетем за Господаря на дъждовете: "виж Фрейзър". 
Добре, отваряме Джеймс Фрейзър и 17 глава на "Златната клонка", където четем: 

Намвулу Вуму, господарят на дъжда и бурята, обитава връх в областта Бома, близо до устието на р. Конго. Известно е, че някои племена по Горен Нил не са имали царе в обикновения смисъл на думата. Единствените, които признавали за царе, били Господарите на дъжда (Мата кодоу) и на тях приписвали способността да предизвикват дъжд в подходящо време, т.е. през дъждовния сезон. В края на март, преди да започнат валежите, земята е суха, напукана и безплодна пустиня и добитъкът, основното богатство на тамошните хора, гине поради липса на паша. Затова, наближи ли краят на март, всяко домакинство се отправя към Господаря на дъжда и му дава по една крава, за да накара благодатната небесна вода да закапе по кафявите изсъхнали пасбища. Ако не завали силно, хората се събират и искат от Господаря да им даде дъжд, а ако небето продължава да е безоблачно, му разпорват корема, защото смятат, че там пази бурите. Един от тези Господари на дъжда от племето бари предизвикал дъжд, като пръскал по земята вода от малка камбанка. (Превод: Цветан Петков, издание: Издателство на Отечествения фронт, 1984)

По-нататък следват обичайните брътвежи на Дугин за сатанинските западняци и че загубата на Херсон е стъпка към Армагедон в Свещената война срещу Гнилия Запад. 

Още

Убийството на Дугина - или те са некадърници, или ни вземат за идиоти
Неизвестна руска групировка пое отговорност за атентата срещу Дугина

22.08.2022

Обновена

9235
Взрив уби дъщерята на идеолога на “руския свят”

21.08.2022

Обновена

10683