Quantcast
Депутати от "Възраждане" се отваксинират | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Депутати от "Възраждане" се отваксинират

На 12 януари ще има безцветна революция
10 425
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПОД ОПАШКАТА НА КОНЯ
Ваксинираните под натиск депутати от "Възраждане", чийто ваксинационен статус бе разкрит вероломно по телевизията, си направиха самокритика и ще се отваксинират. Те ще направят това публично на жълтите павета по време на протеста срещу сертификатите на 12 януари. Ще могат да се отваксинират и всички граждани, желаещи да се освободят от експерименталната течност в организма си. Предлага се също процедура по отсертифициране. 
Адвокат Гунчева, която е голям учен, депутат, лечител, социално-биологична жена и унищожител на кукунчовци, открила метод за отваксиниране, който ще приложи върху сгрешилите депутати от ПГ "Възраждане". 
"Като има грешка, има и процедура за пречистване и принудителен катарзис" - обяснява лечителката. 
Гунчева е юрист по малко име, казва се Адвокат и донякъде е запозната с обичайното право и хиромантията. Тя открила метода за отваксиниране случайно, докато пържела мекици и леела куршум в стаята на парламентарната група.
В групата се хранели отделно от останалите народни представители, защото нямали доверие на депутатските кюфтета, които съдържат експериментални съставки. Затова групата се храни с каквото сготви Адвокат Гунчева. Някои си носели храна от вкъщи, но това било под натиск от близките им, а храната ядяли тайно от ръкава, защото не знаели дали е в разрез с партийната дисциплина. 
Готвеният за 12 януари протест ше представлява безцветна революция, защото освен срещу зелените сертификати той е също против цветовете на дъгата и цветните революции в колониалните държави. 
Помолен да обясни логически, шефът на партията заяви, че електоратът му няма нужда от логика, а от чувства и наукообразни термини. Логиката само разваля електората, това е политическо самоубийство. 
"Не се тревожете за психическото и политическото ни здраве - свидетелства шефът на партията император Константин Субсидиарни. - Не е луд, който взема субсидия с отвращение! Не е луд, който яде кисело зеле с боб, наденица и народни поговорки. Не е луд, който продава чалъми под формата на лудост. Не е луд тоя, който се ваксинира, докато печели гласове с антивакс риторика. Въобще ще се учудите колко много хора, които изглеждат луди, всъщност са лоялни конкуренти за парчета от баницата и разпределението на порциите. Не е луд, който прави любов с 200 км/ч., докато си пее "Ние сме на всеки километър". Не е луд тоя, който си знае по конец опорните точки и ги рецитира гладко и убедено, макар да звучат налудничаво. Ние всичко сме си заработили честно. Не е прост, който прави пари от хорската простотия, както би казал някой, който се прави на прост, а фактически не е толкова прост", засука метафизическа мисъл императорът, за да обърка публиката и да не си помисли някой, че нещо го пързалят.
***
От "Възраждане" не издават метода си на отваксиниране, за да не им откраднат технологията. Те предлагат услугата безплатно и ще отваксинират всички желаещи по време на протеста, но очакват високо самосъзнание от тези, на които ще помогнат. Отваксинираните ще бъдат поканени да помогнат на Отечеството с щедри дарения за благородни каузи, които имат нужда от пряко, но дискретно финансиране. 
"Ние не се интересуваме от пари, но каузите се интересуват" - признават запознати. 
Отваксинаторите гарантират, че след процедурата в кръвта на отваксинирания няма да се открият никакви следи от нанотехнологии, белина, графенов оксид, цианкалий, сода каустик и метеоритен дъжд. 

Още

Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното
Дмитрий Песков с ултиматум за деопесъчаване на кв. "Редута"
Мутрофанова отваря неделно училище за неграмотни копейки