Quantcast
Депутати писаха разказ по снимка в тоалетна | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Депутати писаха разказ по снимка в тоалетна

Масово тестване за лоялност и миниматури за личностите в НС
7 823

НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА

Депутати, които са оформени личности, бяха привикани в стаята на групата, защото босът видял днес, че има миниматури за седмокласниците и се сетил, че трябва да изпита хората си дали са му верни, колко са интелигентни и грамотни, могат ли да формулират правилно мислите му, спазват ли партийната дисциплина, имат ли капацитет да съобразяват партийните опорки, могат ли да изпълняват заповедите творчески. 

Една депутатка се разколеба и каза, че ще си ходи на село, но лейтенантите в парламентарната група ѝ казаха да не се излага и да се мобилизира. 

Един лейтенант изказа тревога:

"Ти хубаво ще си идеш на село, аз разбирам, че търсиш спокойствие, ама то и на село стават бели. Една моя позната се скара с гаджето си на село и той простакът я вързал гола за едно дърво в планината. Цяла нощ я хапали комарите. Мани, не ти трябват селски номера, стой си тука".  

И жената - какво да прави, седна с другите да пише интерпретативно съчинение по снимката на Радостин Василев, сложена в тоалетната на заведение в "Дианабад".

А портретът у кенефа
само си виси...

***

Депутатите се омотаха в кабели от полиграф, за да пишат искрено и да не крият истинските си чувства. Нормално е! В много фирми се практикува това. 

Потиха се, писаха-брисаха, разсъждаваха, надлъгваха се с детектора на лъжата и с малко подсказване криво-ляво минаха миниматурите за лоялност. Всички дружно заклеймиха предателите-отцепници, заклеха се във вечна вярност към Боса и Суверена. Изпратиха жарки привети на Бащицата и вътрешно си пожелаха никога да не го виждат лице в лице, никога да не изпитат силата на гнева му. 

Всички те показаха, че възприемат Боса като Кръстник и като Папа, винаги ще се подчиняват безпрекословно на шофьорите и лейтенантите му и няма да посрамят името на Партията, която за пред Суверена е нещо като Райна Попгеоргиева, но иначе си е бизнеспроект. 

Лейтенантите интелектуалци останаха доволни и написаха доклад в рими за Шефа.

***

Ние спориме двама
        със дама
на тема:
    Кога че си одиш на село?
А дамата - стресната, знаете...
Да ѝ се не видело!

Рекох ѝ: моме,
            пращам ти хора! 
Подписвам ти чек,
пращам ти хора на двора,
                да станеш 
                            човек! 

Дамата седна
        на моя Детектор -
няма лъжа! 
Аз ѝ насочих в лицето
                прожектор.
Тя каза:
            само на Слави,
                    принадлежа!

Още

Новият ремонт на "Шишман" - заравят скулптури и Бронзовата къща
Путин в молба-телеграма до БАБХ: Пратете инсинератори!
Селфи в гръб: Кошлуков се снима под ръка с Каракачанов