Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Черен петък: МВР брои протестиращите на промоция

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

BLACK FRIDAYS MATTER
Прорестиращи се събраха в центъра на София да осъдят хартиената бюлетина и изборните измами, а също и да си припомнят младините от sweet 90s с викове "червени боклуци" и "кой не скача, е кокарача". 
Служебното МВР обяви, че този път ще брои промоционално протестиращите на принципа 2 броя на цената на 1. 
Преброителите на МВР са се регистрирали като социологическа агенция и смятат да броят по социологически - кой за колкото си плати, но с огромна отстъпка заради Черния петък. 
"21 век сме! Светът върви напред, китайците могат да преброят склонните към протест, дори без реален протест на улицата, само по алгоритмите ги засичат. И ние разбираме нещичко от обработка на данни, нищо че не сме точно полицейска държава" - сподели полицай, маскиран като безобразно криво и нащърбено жълто паве. 
Така стана ясно, че МВР явно брои протестиращите предимно електронно и не използва хартиени бюлетини, освен за вътрешните сводки, които за конспиративност печатали на хартия, прошнуровали и прономеровали, и продавали само на деликатни хора, близки до системата на МВР, които знаят как се работи с чувствителна информация. 
Министър Демерджиев отказа да сподели данните от екзит пола на протеста.
"Изчакайте да обработим всички протоколи. Може да се наложи да профилактираме данните или да изнесем протестиращи бройки в чувал. Разпоредил съм да не се прави профилактика зад колоните на Министерския съвет, за да не ни обвинят в манипулация на резултатите" - помислил е за всичко Демерджиев. 
Относно скандирането на спорния лозунг "чер-ве-ни бок-лу-ци", агент Жълто паве заяви, че не е много красиво, но няма да санкционират протестиращите за пещерен антикомунизъм, защото архаичната тъпотия не е престъпление. 
"Само да не викат черни боклуци, защото все пак е Черен петък и животът на черните има значение!" - показва колко е либерален агент Жълто паве, разкривайки се под дегизировката само пред нашия Фейк бюлетин. 
"Я виж все пак, достатъчно ли съм жълт, крив и очукан, да не ме разпознае някой?" - попита с тревога агентът, а ние го уверихме, че по нищо не се различава от другите павета и напълно се слива с калпавия ремонт на Фандъкова. 

Още по темата