Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Цацаров прави прощално парти в ЦУМ

Скандални магистрати осигуряват ескорт, забавна програма и кетъринг

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПРИ СПАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ
Сапфир Цацаров, съкровището на българския прокуратуризъм, организира прощално парти за колеги и журналисти в ЦУМ. 
Напускащият конпиратурата кадър няма достъп до класифицирана информация, но има достъп до ЦУМ, а в тоя живот някои неща са по-важни от други. 
"Не бягам пред вятъра! - категоричен е прокурорът. - Дали подавам оставка преди да ми отнемат достъпа до данни, или обратното, отнемат ми достъпа, защото подадох оставка, това е философски въпрос и няма еднозначен отговор. То е като яйцето и кокошката, само елементарните хора разсъждават в елементарни категории, мерейки всичко със собствената си дребна мярка. Животът е сложно преживяване, правосъдието е сложна материя, не е за всеки тая!" - квалифицира прокурорът, който знае 2 и 200. 
***
На партито в ЦУМ ще се допускат само заслужили магистрати, журналисти и джентълмени на съдбата. 
Кетърингът ще е на най-високо ниво, ще има голо суши с манекенки, сирене Жоси и всякакви лакомства. 
"Животът е мандра! Ще има от всичко!" - обещава висш жрец на Темида, който се определя като инструмент на Бога и съвременен инквизитор. 
Друг прокурор пък обещал да доведе синове на престъпници, на които гостите ще могат да дърпат ушите и да шляпат по дупетата, но без злоба и човешки, все пак сме цивилизована държава. 
Жертви на прокуратурата били поканени, за да им се посмеят като на дружески шарж. 
Скандален съдия обещал да вози гостите с крадени коли, а и за партито като цяло имало отделени чували със свободни пари. 
"Пари се намират - обяснява магистратът. - Знаете ли, че непрекъснато съдят държавата ни в международните съдилища, това са чисти пари, хората са ни благодарни. Ние също си имаме методи близки до закона за изкарване на пари, джентълмените не се питат за такива работи. Важното е не да печелиш, а да знаеш да харчиш, веднъж се живее!"
"Живее ми се на ръба, не ме интересува нищо!" - надъхва се и друг жрец на Темида. 
Темида също била поканена по служба на празненството - сляпата богиня ще прави стрийптиз и лицеви опори, ще танцува около меча и много други изненади. 
Предвидено е също чувалено парти, забавни игри със скачане в чували с пари, бой с пачки, колело на късмета. 
Грации-говорителки ще изпълнят ансамблово съчетание с бухалки. 
Жалко че няма да сме там да видим това чудо! 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата