Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Борисов и Ал Йорданов спечелиха награда за антитела

Нали имаш антитела вече? Ставаш от леглото и отиваш на работата, арбайт махт фрай, айнцу-цвайнцу-дрън!

Световна хуманитарна организация със седалище във фаянсовите заводи на Каспичан обяви награда за антитела в борбата с корона-вируса. 
Първите двама наградени за особени заслуги и антитела в борбата бяха министър-председателят Бойко Борисов и евродепутатът от ГЕРБ-СДС-ЕНП Александър Йорданов. 
Двамата лауреати лъснаха като фаянс на церемонията на награждаването, на която освен тях присъстваха няколко бидета, фаянсови миди и финансови стрии. 
Лауреатите получиха по едно фаянсово чекмедже. 
Борисов и Йорданов наскоро се излекуваха успешно от корона-вирус, с което потвърдиха за себе си и света, че здравната система на България работи перфектно. Те се лекуваха в условия, недотам достъпни за обикновените българи, но в крайна сметка всичко е въпрос на антитела. 
В приветственото си слово министър-председателят каза, че спортът отдавна е трябвало да се насочи към формирането на антитела, както и самият Борисов е давал пример през годините с кариерата си на скатавка в каратето, тупалка в тениса и тюфлек във футбола. 
Борисов обеща на фаянсите в Каспичан, че ще направи и кариера в художествената гимнастика, само и само да се утвърди като доайен на антителата. 
Борисов заповяда и на Ал Йорданов да стартира кариера в художествената гимнастика и старият седесар веднага започна подготовката си за ансанбъл от антитела с обръчи от порциони и лоени топки. 
Александър Йорданов обеща да се усъвършенства и в комуникацията на махленско ниво, с което предизвика фурор сред околния фаянс, който се нацепи от възторг. 
***
По-късно Борисов нацепи няколко кубика дърва с антителата си, реши половин водна криза и създаде две други. 
А пък антителата на Александър Йорданов написаха Манифест на волската кожа и Антитеза на прекалената морална чувствителност. 
Йорданов обясни за нашите читатели, че му е писнало от хора, които се преструват на морални като някакви принцеси с грахови зърна. 
"Стига с това лицемерие! - възнегодува той. - Има хора, които прекалено се халосват по морал и разни там тънкости. Аз съм сериозен политически мъж и не приемам такава форма на диалог. Аз виждам диалога по съвсем друг начин. Когато артикулирам политическа теза, това е объл камък по склон. Не търпя други форми на диалог, освен когато разговарям с Бойко Борисов или друг някой носител на достатъчно обли антитела."
След това евродепутатът изпъшка, но не като Бай Ганьо, а като Щастливец свръхтежка категория. 
***
Късния следобед някъде в България се проведе тайна церемония с награди за неразпространение на коронавируса в заводите на "Фолксваген - България". Аналогични тържества се проведоха и в други анти-предприятия като Хюндай, Тесла, Техпарка и Китайското хъбче, но най-буйно беше в Седми реактор на АЕЦ "Козлодуй" и в "Белене" - в тези точки на българската икономика и енергетика няма нито един заболял от коронавирус, отчетоха статистици, кибици, анализатори, хороскопаджии с бутици в Барселона и антроположки със слаб ангел.

Още по темата