Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Бил и Мелинда Гейтс 5 часа се караха в Комисията "Манолова"

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Бил и Мелинда Гейтс, които се развеждат, нахлуха в Комисията "Манолова", прекръстиха я на "Маноилова" и изместиха вниманието на обществото от истинските му проблеми. 
Бил и Мелинда се натресоха в комисията, защото завидели на българските бизнесмени колко ярко се експонират и колко хубава реклама си правят на бизнеса. С нахалство, златен дъжд от долари и полупроцедурни хватки Бил и Мелинда, съпровождани от агитки разделени на два отбора, изцяло фокусираха вниманието към себе си и семейните си проблеми, и всички забравиха какъв точно предмет на дейност има въпросната Комисия. На всичкото отгоре милиардерите проведоха Възродителен процес на Комисията и я прекръстиха на "Маноилова", за да акцентират и върху участието на депутата от ГЕРБ, Маноил Манев. Това беше много ловък маньовър, с който разбитото семейство сломи съпротивата на най-печените депутати в Комисията и напълно превзе шоуто. 
***
Бил и Мелинда, подкрепяни от агитките, взаимно се засипаха с упреци за това чия е вината за разпадането на брака им и кой е бил по-коректен в бизнеса и семейните отношения. Двамата спориха ожесточено и за някакви реплики, които са си разменяли преди 15 години, като двамата естествено помнеха различно. 
Караницата ескалира в спора на кого колко и какво от бизнеса му се полага. 
"Аз искам Маноил Манев да ни е арбитър в тоя спор!" - настоя Мелинда. 
"Аз пък искам Мая Манолова да ни съди!" - контрира Бил. 
"Only God can judge me!" - каза Мелинда с гласа на българска футболна съпруга. 
"Не си ми на нивото!" - репликира Бил с фраза от същия арсенал и така до безкрай. 
В един момент съпрузите в оставка почнаха хептен напук да се заканват:
"Само за да те е яд - заклати енергично глава Бил Гейтс, както Екатерина Захариева кима зад гърба на Бойко Борисов, когато говори той. - Само за да те е яд, Мелиндо, ще пратя на Борисов най-яките IT-специалистки по 100 000 долара на час, да му стартират Суперкомпютъра! На теб няма да ги пратя, ама на Борисов ще ги пратя."
"Ох, Били-бойчо - вдигна нос гнусливо Мелинда. - Ти само си мислиш, че разбираш от HR, ама представа нямаш от какво действително се нуждае Борисов. Аз ще му пратя плеймейка от кариерата, геймърка на най-високо ниво!"
"Казва се плеймейТка, ма селянко!" - изръмжа омерзен Бил. 
"Казва се това, което казах, защото плеймейтка е едно, плеймейка е друго, а ти си дори по-загубен, отколкото изглеждаш!"
***
След 5 часа караници пред публика, милиардерите се умориха, но постигнаха най-висока експозиция и представяне пред обществото, отклонявайки вниманието към себе си. Ясно се видя какво е нивото, стилистиката и качеството на корпоративния етикет в американския бизнес.
Бил Гейтс веднага след заседанието на Комисията влезе в Гугъл да провери какво е плеймейк, видя че няма такова нещо и се ядоса, че Мелинда го е надприказвала по тоя въпрос. 
Утре Бил и Мелинда ще гостуват в извънредно уикенд-издание на предаването Гала, за да продължат караницата пред нашата невзискателна, но благодатна публика. 

Още по темата