Quantcast
Безличен политик си направи порно-компромат, никой не го забеляза | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Безличен политик си направи порно-компромат, никой не го забеляза

5 633
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

НА ПОЛЕТО НА СКАНДАЛА
Безличен политик, който от 10 години обикаля различни партии, но не успява да влезе в полезрението на Суверена, потърси нестандартен начин да се отличи и да влезе в социологическите проучвания, но пак не му се отдаде.
Политикът с някакво име като Петров или Тодоров, нормален български гражданин с малко семейство, от доста време заработвал като реален участник в българската политика и обикалял от партия на партия, но никъде не успявал да се отличи дотолкова, че медиите да почнат да пишат за него. 
Егото на политика започнало сериозно да страда и той почнал да търси контакти в медиите, да наема тролове в интернет, да се появява на всички публични събития в текущата му партия и какво ли още не, само и само да бъде забелязан. Всичко това не дало никакъв резултат. Той се снимал с лидери на своята и на чужди партии, усмихвал се, винаги говорел всичко правилно и точ в точ с партийната линия, винаги бил безупречно облечен и в биографията му нямало нито едно петно, освен партийното номадство, което все пак е нормално в днешно време и не си струва да го отбелязваш. Но поради това че политикът бил съвършено безличен, никога не го отразявали в медиите и социалните мрежи.
И вече 10 години в политиката този човек си вършел работата, и поддържал нелош стандарт на живот, но никой не му обръщал внимание. Дори близките му роднини страняли от него и не искали да слушат за политическите му виждания, защото не виждали в тях нищо, което си струва да чуеш.
Безличният политик се решил на радикална стъпка и се снимал в аматьорско порно, което почнал усилено да разпространява сред познати и непознати с надеждата около името му да гръмне скандал и кариерата му да тръгне в някаква публична посока. Все пак не може един политик цял живот да е в сенките, търсейки публичност! 
За беда, нито една медия не се поинтересувала от "скандалното порно" с безличен политик и дори никой по редакциите не изгледал материалите, хората си имали достатъчно работа. Само един главен редактор и собственик на тъмнокафява медия се съгласил да изгледа порното с безличния политик и дори го поканил на среща. Но и в неговата медия не излязло нищо, а редакторът се извинил и гледал надолу.
"Няма емоционална и политическа стойност, въпреки че е заснето безупречно" - казал редакторът на безличния политик и двамата се прегърнали. 
В популярните социални мрежи пък порното е забранено, а цензурираните версии не предизвикали никакъв интерес. Никой за нищо на света не успял да научи името на безличния политик, нито пък се поинтересувал от интимните му компромати. 
В известен сайт с порнографско съдържание дори го блокирали, защото спамел прекалено често с материалите си, които никой не пожелал да гледа. 
Така този млад човек, един от политиците на Изгубеното поколение у нас, потъна окончателно в забвение и сега продължава някъде да върши задкулисната си работа, опитвайки се да излезе на светло и да заяви себе си и своето политическо его. 
Уви, напразно. 
 

Още

Тефалус блокира декларацията на Слави
Арена Армеец пуска билети за Милко Калайджиевич по 400 евро
NEXO прави реформа в прокуратурата, повишава парти културата