Quantcast
В Белия дом направиха Зелен коридор за възрастни хора | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

В Белия дом направиха Зелен коридор за възрастни хора

Произшествие на Дъртанян Стрийт
1 727
 Pixabay
Тръмп и Байдън пред Белия дом. Тръмп е селянинът с колелото, шапката му е Make America Great Again. Иска да спре белокосия Байдън, доказва му, че оранжевото е цветът на младостта.

Donald Trump Make America Great Again MAGA Hat Cap Election 2017:  Amazon.co.uk: Sports & Outdoors
Макар у нас в България борбата с корона вируса да не е на най-високо равнище, екипът на "Фейк бюлетин" се добра до секретни данни на Световното задкулисно здравеопазване.
Научихме с голяма степен на невероятност, че наши учени и практикуващи лекари са ангажирани със здравната сигурност на Белия дом, затова малко са изпуснали нещата у нас. 
В България нещата не вървят, не защото нямаме най-добрите специалисти, а тъкмо поради това.
Причината да са така зле нещата у нас е, че в Америка и Белия дом нещата са още по-зле и оттам ни откраднали специалистите, които са на Първа линия у нас - Кунчев, Мутафчийски, Кантарджиев, Ангелов, Ананиев и т.н. 
***
След като направили тоя трансфер, американците получили от нашия щаб гениален план за здравната сигурност в Белия дом. 
Нашите специалисти веднага забелязали, че двамата президенти Байдън и Тръмп - избраният и довършващият мандата си, са в рискова възраст, а някои от тях и с много рисково поведение. 
Доналд Тръмп, макар че е по-младият от двамата, съвсем се е вдетинил, кара някакъв старчески пубертет, барикадирал се е в Белия дом и казва, че ще легне напреки на изхода, ще оспорва резултатите от изборите до дупка и няма да позволи на някакъв беловлас старчок като Байдън да се разпорежда с най-великата държава в световната история. 
Бай Байдън от своя страна също не искал да каже Bye Bye на Белия дом и до известна степен е прав за себе си. 
Въобще в тоя политически и здравен тупик Сикрет Сървис в паниката си ангажирали нашите специалисти, които веднага въвели зелени коридори за възрастните хора в Белия дом, а Кантарджиев се заел да развлича Тръмп, като му прави смешни физиономии, за да забрави поне за миг натрапчивите си мисли за втори мандат. 
НОВА ПОРЦИЯ ФИЗИОНОМИИ ОТ ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ - YouTube
Тръмп малко се разсеял, наблюдавайки това зрелище, Байдън през това време легнал за следобедна дрямка и преглед на пенсионерския печат. 
Към момента положението в Белия дом е овладяно, ала нашите специалисти са плътно ангажирани в САЩ и нямат физическа възможност да се погрижат за България. 
Това е донякъде тревожно, ала се надяваме, че поне Бойко Борисов няма да ангажират в други закъсали държави, преди да ни освободи окончателно и безвъзвратно от комунизма и корона вируса. 
Само на него разчитаме, поне мандата си да довърши, това е най-важното, иначе да сме живи и здрави. 

Още

Прокурорска ваксина пази Борисов от обвинение
Кирил Петков иска изслушване пред Мата Хари
Чък Норис превзе мол Vera Su, уши байрак