Quantcast

Медия без
политическа реклама

Тръмп: Нямам избор и ще участвам в президентските избори

13 Септ. 2021
ЕПА/БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ситуацията в страната не му оставя друг вариант, освен да участва в президентските избори през 2024 г. 

"Не мисля, че ще имаме избор. Това е позорно - заяви Тръмп пред Fox News, в отговор на въпрос за негово възможно участие в следващата кандидат президентска кампания.

Той отново нападна президента Джо Байдън за начина, по който стана изтеглянето на американските военни от Афганистан, като го нарече "най-големият срам в историята на страната ни". 

„Когато погледнете Афганистан и какво се е случило там, и смъртта без причина, просто без причина...“, каза Тръмп и добави, че родителите на военните "искат да разговарят с мен - не искат да говорят с Байдън. Те са просто опустошени“.

"Стига се до момент, в който наистина няма да имаме избор (за изборите през 2024 г.)", добави бившият президент.

75-годишният Тръмп каза също, че не счита президента Джо Байдън (78 г.) за достатъчно компетентен за тази длъжност, както и че настоящата администрация засилва разделението в американското общество. 

"Те продължават да твърдят, че искат да обединят хората, че искат да са обединяващи. Но те не са приобщаващи. Те са много, много разделящи", добави Тръмп.

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?