Медия без
политическа реклама

Жълтите павета "проходиха" дни след ремонта пред парламента

"Спаси София" излъчи ново видео, от което се вижда, че настилката вече е разместена и на вълни

26 Септ. 2022

МОЛИМ, СПОДЕЛЯЙТЕ! ❗Време е за #РемонтНаРемонта на жълтите павета. 🤬 Точно една седмица издържа поредният тотален провал на управлението на Фандъкова и ГЕРБ! Оставки отдавна не са достатъчни - време е за затвор!

Posted by Спаси София on Monday, September 26, 2022

Гражданската организация „Спаси София“ разпространи ново видео от ремонтирана част на жълтите павета пред Народното събрание. От кадрите се вижда, че само седмица след като Столична община отвори участъка за движение на автомобили, настилката вече е пропаднала и разместена. Преди дни от ГЕРБ обвиниха „Спаси София“, че умишлено са снимали в участък, в който паветата още не били пренареждани. Днес обаче камерата показва и доказва, че проблемите са именно в зоната, в която „Трейс Груп Холд“ прави ремонт през лятото. От неправителственото сдружение оповестиха, че ще подадат сигнал за некачествено изпълнените дейности. Представители на организацията допуснаха, че до дни пространството пред Народното събрание отново ще бъде затворено, за да извърши „ремонт на ремонта“.  

 

И ремонтът пред Народното събрание ще се впише в провалите на Йорданка Фандъкова - по всичко личи, че жълтите павета ще са по-криви след пренареждането, става ясно от снимки, публикувани във "Фейсбук" снощи от "Спаси София".

 

Не стихват споровете около качеството на ремонта на жълтите павета пред Народното събрание в София. От днес тази част от централния булевард „Цар Освободител“ вече е отворена за движение на автомобили и пешеходци.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата