Quantcast
Спор в общинския съвет в Берковица завърши с бой | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Спор в общинския съвет в Берковица завърши с бой

Напрежението ескалира заради ремонт на градския площад
4 760
 BgOnAir: Стопкадър
Общинският съветник е откаран в болница с комоцио

Разгорещен спор в общинския съвет в град Берковица прерастна във физическа саморазправа. Малко след сесията един от общинарите е бил ударен от свой колега, поради което е откаран в болница с комоцио, разказа bgonair

"Удариха ме в главата. Един колега...Зле ми е", коментира независимият общински съветник Милован Пантелеев. Предполагаемият нападател Пламен Илиев, който е от групата на ДПС, пък не потвърди за побоя. "Не ми се коментират подобни смешни ситуации", каза той.

До юмручния сблъсък се стигнало след напрежение по време на заседанието, на което местният парламент обсъдил проект на общината за ремонт на емблематичния градски площад за над 1 милион лева. Жителите на Берковица са внесли подписка за стопиране и цялостно преработване на проекта, тъй като се предвиждало мраморът да бъде заменен с павета. 

"По документация те са 10 на 10 на 10, което ще рече, че са равни от всичките си страни", сподели водачът на групата на БЗНС в ОБС-Берковица Калин Статков за размерът на паветата. Но дори с обикновено око се вижда, че това не е точно така. 

Още

Военният министър стартира с преговори за ремонт на МиГ-29 с Полша

06.08.2022

3836
Въпреки китайските заплахи Пелоси кацна в Тайван

02.08.2022

Обновена

6162
Войната между Сърбия и Косово се размина засега

01.08.2022

Обновена

31810