Медия без
политическа реклама

Слави Трифонов към ПП: Спрете да правите каквото си искате

Лидерът на „Има такъв народ“ открито нападна представители на ПП заради липсата на диалог

16 Май 2022
стопкадър 7/8 тв

Лидерът на „Има такъв народ“ влезе открито в конфронтация с коалиционния партньор „Продължаваме промяната“. В свой пост във „Фейсбук“ Слави Трифонов урекна най-голямата партия в коалицията, че няма диалог, че се говорят неверни неща и партията си прави каквото си иска. „Защо казвам всичко това? Казвам го като предупреждение. Надявам се да са ме разбрали.“, пише Трифонов, като сочи серия от примери от последните седмици.

Предупреждението идва на фона на течащ коалиционен съвет за антиинфлационната политика на правителството. Още днес сутринта стана ясно, че напрежението расте, след като председателят на бюджетата комисия Люмобир Каримански от ИТН обяви, че с партията не са консултирани някои от шумно рекламираните мерки като въвеждане на отстъпки по бензиностанциите и увеличение на пенсиите.

Ето целият пост на лидера на ИТН: 

 

Още по темата: 

При условие, че получим азерският газ в пълните количества ще ни трябват ни между 12 и 20 танкера на година, за да може да гарантираме доставките, обясни Лена Бориславова - началник на кабинета на премиера Кирил Петков, в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.
Министърът на външните работи Теодора Генчовска заяви пред журналисти в кулоарите на парламента, че министерството отстоява приетата позиция за започване на преговори за членство на Република Северна Македония в ЕС, но уточни, че има разминаване между министерството и

 

Още по темата