Quantcast

Медия без
политическа реклама

Предизборно лято `21: Баа, тоя е много як! Наш ли си? (галерия)

21 Юни 2021Обновена
facebook
Червени балони в необяснима форма агитират за БСП.

Юни е. Предизборната кампания за предсрочните избори е в разгара си. Знайни и незнайни политици обикалят страната в опит да заслужат народната любов.

Пиар триковете са най-разнообразни и нерядко поставят доказани политически авторитети в неловки и откровено нелепи ситуации. Има, разбира се, и такива, които нямат нужда от чужда помощ, за да успяват да се злепоставят.

Най-опитен сред тях е бившият премиер Бойко Борисов, който днес се включи в предизборна екскурзия по Вазовата пътека в Искърското дефиле. В края на разходката председателят на ГЕРБ забеляза сред младите му съпартийци да се откроява мъж с впечатляващо телосложение, което го накара да възкликне:

"А бе, тоя е много як! Наш ли си? Бааа... Ти имаш много такъв, зловещ вид. Ма я, като се наканат пак да идват на къщата, заповядай! Ако сложиш едно расо, знаеш ли к'ъв интересен поп ше си. Ше се забавляваме много!"

Несъмнено, "забавлението" с Борисов е в кърпа вързано. Но конкурентите му също има какво да предложат.

Прeбивaвaщият в Дубaй хaзaртeн бoc Вacил Бoжкoв, например, се появи на бял кон, излизащ от морето. Рекламата му, публикувана в "Туитър", гласи: "Лятото дойде", а алюзията очевидно е за юнака, който ще победи и въздаде справедливост.

#ЛятотоДойде pic.twitter.com/9t2LxYD8YW

— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) June 21, 2021

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?