Quantcast

Медия без
политическа реклама

Полицията откри изчезналите младежи в две области

Полицията продължава да издирва 25-годишния Емил Боев от София

29 Яну. 2023Обновена
Илияна Кирилова

Варненската полиция откри трите момичета, които избягаха от център за настаняване от семеен тип, предаде Нова тв. Момичетата са на 14, 15 и 17 години и бяха обявени за общонационално издирване. Децата са напуснали центъра на 21 януари по време на спортни занятия и оттогава бяха в неизвестност.

Около 17.30 днес две от тях са открити пред голям търговски център, след това е намерено и третото момиче. Те се укривали в дома на свой познат.

Открит е също 20-годишният студент Мартин Георгиев, който изчезна на 25 януари/ Това съобщи пред bTV майка му София Георгиева. Младежът беше в неизвестност от сряда вечерта. Тогава трябва да се е качил във влака от Пловдив за Стара Загора, където учи ветеринарна медицина.

Трябвало е на следващия ден да се яви на изпит, но не е видян нито на изпита, нито в общежитието. Той е открит днес от полицаи на Централната жп гара в София. Все още не е ясно какво е състоянието му, но е проведен разговор с него от разследващите. 

годишният студент Мартин Георгиев от Пловдив е в неизвестност от сряда вечерта, съобщава БНТ. Тогава момчето за последно е говорило с майка си.

Полицията обаче продължава да издирва 25-годишния Емил Боев от София. За последно младият мъж е забелязан около 03.00 ч. в събота на улица "Физкултурна" в Перник. Оттогава е в неизвестност. 

Той е пристигнал в Перник още в петък заради Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва". Бил е облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони. Висок е 1,80 м, със зелени очи и с кафява коса, с брада и мустаци, съобщават негови близки в социалните мрежи. 

 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?