Quantcast
Корнелия Нинова призна, че не е ваксинирана | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Корнелия Нинова призна, че не е ваксинирана

Послушах специалистите, които ми казаха, че още не е време, обясни водачът на БСП
Обновена
10 835

Водачът на БСП Корнелия Нинова все още не се е имунизирала срещу ковид. Тя възнамерява да го направи, след като остане без антитела. Това се разбра от нейно интервю по-рано тази сутрин пред Нова ТВ.

Соцлидерът досега се е заразявала на два пъти с коронавируса, като втория път беше преди десетина дни. "Нямах симптоми. Мина почти без да усетя", сподели тя сега.

След което посочи, че това й дава основание засега да не се ваксинира. "Излязох от единия ковид. Послушах специалистите. Казаха ми: не е време още, имаш достатъчно антитела, имаш клетъчен имунитет", обясни Нинова. На въпроса дали възнамерява въобще да се имунизира отвърна: "Като ми изтекат антителата, да."

Настойчивост

Социалистите не се отказват от искането си здравният министър да подаде оставка, въпреки че президентът Румен Радев, който го назначи, отказва да го освободи. "По-добре е да се казват грешките, защото очевидно грешките на министър Кацаров вредят на президента ... Както критикувахме Борисов при първите кризи, когата бяхме първи по смъртност, така и сега. Не може за една и съща ситуация да критикуваш, а за друга да мълчиш, защото става въпрос за служебен минстър", заяви тя.

 

Още

Смъртността от ковид у нас пак тръгна нагоре

03.12.2021

3255
От понеделник - всички на училище с един тест седмично

02.12.2021

Обновена

8323
Починалите от коронавирус намаляха до под 100 за денонощие

02.12.2021

2367